מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- תוצאות בדיקה האם לחשוש?גלעד04/01/2024
שלום ד"ר אני חייב לשאול שוב בהמשך לשאלה הארוכה שלי פה באתר בנושא T וסוגיו השונים ושאר המידע שכתבתי.
האם ישנה בעיה בתוצאות בדיקה זו?
האם יתכן שזה במקרה יצא כך גבוה? עליי לבדוק שוב?
מדוע טסט חופשי גבוה מהנורמה? ראיתי שזה עלול להוות סימן לגידול וכו אבל אני מאמין שלא כי אני די צעיר וגם לא נמצא משהו חריג בנשא באולטרסאונד וכד, - שאבחן וריקוצל.
אני מנסה לצרף פה תמונה ולא נותן
tes bioavailable יצא 3.44 בטווח 0.60-2
וטסט טוטול יצא 8.95 בטווח של 3 ל 10* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תגובה לגלעד
ד''ר מאיה איש שלום05/01/2024ממה שזכור לי רמת SHBG שלך נמוכה וזו הסיבה כנראה לטסטוסטרון החופשי הגבוה. חשוב לזכור שגם חריגים יכולים להיות תקינים.
רמות הטסטוסטרון הכללי שציינת תקינות ורק החופשי מוגברות פחות סביר שמדובר בגידול אך אפשר להתיעץ עם אורולוג/אנדוקרינולוג/ית
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי גלעד
אלעד06/01/2024כתבתי לך פעם שעברה
גם אצלי יש בעיות די דומות, רק הסיבות כנראה אחרות
אז רציתי לשאול אותך - יש איזה תרופות שלקחת או שאתה לוקח?
ממתי התחיל המצב הזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תגובה לגלעד
ד''ר מאיה איש שלום12/01/2024קשה לי ליעץ מרחוק, מבלי אנמנזה מלאה בדיקה גופנית והסטוריה של בדיקות המעבדה. בעקרון אם SHBG נמוך זה יסביר מדוע הBT גבוה וכשהטסטוסטרון הכללי תקין. להבנתי פחות מחשיד לגידול
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)