מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- היי, ערך tsh וכניסה להריוןסיון18/01/2024
היי
לפני כשלושה שבועות התחלתי לקחת סינתרואיד עקב tsh 12
בדקתי לפני יומיים והערך ירד ל5.8
היום שוב בדקתי והערך הוא 4.5
משמע במגמת ירידה.
אני אמורה להחזיר עובר בראשון הקרוב
האם זה בעייתי עם ערך כזה?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תגובה לסיון
ד''ר מאיה איש שלום21/01/2024סביר שהTSH ירד עוד מכוון שהוא מגיע לסטטוס קוו אחרי 4-6 שבועות כך שלא צפויה בעיה. במידה ובדיקת הריון חיובית יהיה כדאי להעלות את המנון באופן מיידי תוך יעוץ עם הרופא/ה המטפל/ת לרב מעלים ב30-50%
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך.
סיון21/01/2024תודה על המענה.
היום ביצעתי את ההחזרה.
בבוקר עשיתי גם בדיקות דם שהגיעו מקודם והtsh עלה ל5.9
אחרי ששלושה ימים לפני כן היה על 4.5.
איך פתאום עלה? האם זה לא מאפשר קליטה בערך כזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תגובה לסיון
ד''ר מאיה איש שלום21/01/2024לא אמור למנוע את הקליטה, אך היתי מתיעצת עם הרופא/ה המטפל/ת אם להעלות את המנון. כאמור לא עבר מספיק זמן אבל צריך לראות אם ביחס למשקלך מה המנון. קשה לי ליעץ בלי לדעת את התמונה המלאה, משקלך, מהלך בדיקות לכן מציעה להתיעץ עם הרופא/ה המטפל/ת.
חשוב מאוד לטול את האיותירוקס בצום חצי שעה לפני אוכל/קפה/תה/תוספים אחרים/כדורים אחרים עם מים בלבד בכדי לאפשר ספיגה אופטמלית.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך….
סיון31/01/2024היי
מאז ההודעה האחרונה העלתי מינון מ700 ל900 בשבוע
זאת אומרת כבר שבועיים לוקחת 900
היום יצאה לי בטא חיובית להריון
והtsh קפץ ל8
אני ממש בלחץ מזה.
האם מסוכן?
לכמה מינון להעלות?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תגובה לסיון
ד''ר מאיה איש שלום31/01/2024קשה לי ליעץ מבלי לראותך ולקבל תמונה מלאה
לרב ברגע שיש הריון אנחנו מעלים ב30% מצד שני כבר העלאת לפני שבועיים, כך שאני מציעה להתיעץ עם הרופא/ה המטפל/ת לגבי העלאת המנון. אך אין ספק שיש להעלות את המנון.
TSH של 8 לא מסוכן אך בהחלט כדאי להעלות מנון
חשוב לטול את התכשיר לבלוטת התריס בצום חצי שעה לפני אוכל/קפה/תה עם מים בלבד ובנפרד מתוספים אחרים.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)