מד סוכר רציף איך ניתן להשתמש בו לתוצאות מדויקות

מנהל הפורום

ד``ר מאיה איש שלום
ד"ר מאיה איש שלום
לקביעת תור אצל ד"ר מאיה איש שלום ללא פרסום בפורום

• מד סוכר רציף איך ניתן להשתמש בו לתוצאות מדויקות
    אמיר
    06/02/2024

שלום לך. בן 69 אין לי סכרת בבדיקות דם רוטינה יצא סוכר 110-113 העמסת סוכר 75 גר אחרי שעתים 60 מג. ומעונין לרכוש מד סוכר רציף על מנת לדעת מה המאכלים שעלולים לגרום לי לעליה ברמת הסוכר . שאלתי איך אני צריך למדוד את הסוכר מיד אחרי מה שאני אוכל או שעה עד שעתים אחרי הארוחה. ומה המדדים שיכולים להעיד על סוכרת.
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תגובה לאמיר

ד''ר מאיה איש שלום
    09/02/2024

בעקרון הערכים התקינים בצום הם עד 100. בין 101-125 טרום סוכרת מעל 126 בצום או בין ארוחות מתאים לסוכרת. בין ארוחות (3 שעות ויותר) השאיפה שהסוכר יהיה 100 ומטה אם תקין לגמרי. שעה אחרי האוכל עד 160. אך מזון שמכיל פחמימה ושומן באופן מעורב למשל פיצה העליה יכולה להתרחש אחרי שעתיים שלוש. אז בשיא הסוכר לא יותר מ160. ובין ארוחות אדאלי 100 ומטה. אך גם ערך שמעל 100 ומתחת ל126 מתאים לטרום סוכרת
    אני חושבת שאדאלי לבצע את הולטר הסוכר עם יומן אכילה (באפלקציה) ויעוץ דיאטנית לאחר מכן
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו