בהמשך לתשובה שלך - פעילות יתר אחרי ניסיון הפוגה

מנהל הפורום

ד``ר מאיה איש שלום
ד"ר מאיה איש שלום
לקביעת תור אצל ד"ר מאיה איש שלום ללא פרסום בפורום
 
  • בהמשך לתשובה שלך - פעילות יתר אחרי ניסיון הפוגה
    דני
    10/02/2024

    שלום ד"ר מאיה ותודה על התשובה שלך
    אני רוצה להדגיש: הערכים הם אכן בנורמה, אבל בבדיקות האחרונות מלפני כמה ימים - אשר היו לאחר חודשיים שבהם לא נטלתי כדורי מתימאזול - הייתה קפיצה בערכים של T3 ו-T4 + ירידה בערכי TSH, קפיצות שלא מאפיינות את המגמה שערכים אלו השתנו במהלך התקופה שכן נטלתי כדורים.
    ולכן, אחדד את השאלה: האם מגמה זו לא מרמזת על כך שהרמיסיה שאליה ניסינו להגיע - לא עובדת ולא תעבוד?
    ואם כן, מדוע לחכות עוד 3-4 חודשים עד לבדיקות דם נוספות ולא להמשיך עם הכדורים שוב?


    הוספת תגובה

     
    תמונה


  • תגובה לדני

    ד``ר מאיה איש שלום
    12/02/2024

    במידה ותפקודי תריס תקינים אין התויה לטפל. אם השנוי משמעותי אפשר לבדוק שוב נוגדני TSI. אך לא מקובל לטפל כי גם אם יש שינוי זה יכול לקחת חודשים/שנים אז שמופיעה פעילות יתר. וחבל לתת טיפול ללא הצדקה בפרט שיש סיכון אמנם לא גבוה לתופעות לואי
    בברכה

    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


  • תודה על התשובה שלך

    דני
    12/02/2024

    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


