תנודות ברמת הסוכר בתחום התקין

מנהל הפורום

ד``ר מאיה איש שלום
ד"ר מאיה איש שלום
לקביעת תור אצל ד"ר מאיה איש שלום ללא פרסום בפורום

• תנודות ברמת הסוכר בתחום התקין
    נועם
    08/04/2024

היות שאבי חולה סוכרת סוג 2 מגיל צעיר יחסית אני למרות שאיני חולת סוכרת מודדת סוכר במד ביתי מדי פעם. הערכים משתנים כל פעם ונעים בין 70 ל-90 . האם זה תקין או מצביע שאיזון הסוכר מתערער מדיי פעם? כי מדובר על שינויים די גדולים בלי שאני משנה משהו מהותי בפעילות הגופנית או בסוג האוכל שאני אוכלת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תגובה לנועם

ד''ר מאיה איש שלום
    13/04/2024

מדובר בערכים תקינים, אפשר ליתר בטחון לבדוק גם המוגלובין מסוכרר בדם שמהוה מדד לממוצע ערכי הסוכר בדם ב-3חודשים האחרונים
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת

נועם
    14/04/2024

תודה על תשובתך אבל בעיקרון האם זה תקין ושכיח שהסוכר ישתנה בכאלה פערים יום אחד 70 והשני 90 מבלי לשנות ספורט הרגלי אכילה או שעות שינה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לנועם

ד''ר מאיה איש שלום
    15/04/2024

בהחלט, יכול להיות קשור באיכות השינה, בסטרס, פעילות גופנית יום קודם, בארוחת הערב. הרכבה והשעה שלה
    בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו