מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- תחושה של ירידת סוכר חדהשיר13/04/2024
שלום,
אני בת 50 בשנתיים האחרונות חווה תסמינים של היפוגליקמיה אבל אין לי סוכרת HA1C 5.2
זה קורה שאני יוצרת טווח רחוק בין הארוחות
ולא כל פעם..
אני בעודף משקל (שוקלת 80)
התחושה היא שאני חייבת משהו מתוק באותו רגע וקרה שאם עברתי את התחושה הזאת אני כבר לא כל כך יכולה לאכול משהו כי כל דבר עושה לי בחילה
אמי אוכלת יחסית בריא ועושה בפורט כמעט מדי יום
עליתי מאז אוקטובר 8 קג...
בלוטת תריס תקינה
אתמול פגשתי חברה בערך בגילי והיא רזה וחווה בדיוק אותו הדבר כבר לאורך שנים.
אשמח לשעת האם התופעה מוכרת ומה אפשר לעשותז
לאמי וסבתי היתה סוכרת סוג 2* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תגובה לשיר
ד''ר מאיה איש שלום14/04/2024במקרים של עודף משקל יש לעיתים תנגודת לאנסולין, ואז בעקבות חשיפה לפחמימה יכולה להיות תגובה מאוחרת של שחרור מופרז של אינסולין שיכול להביא לירידה ברמות הסוכר. זה טיפוסי שיקרה 2-4 שעות אחרי צריכה של פחמימה פשוטה כגון לחם לבן, דבר מתיקה פרי, מאפים, מיצים. הפתרון הוא לצמצם את הצריכה של הפחמימות הפשוטות ולעיתים נעזרים גם בטיפול תרופתי. האם בדקת סוכר אי פעם בזמן התופעה? אם לא, כדאי לבדוק. אם התופעה מתרחשת גם באמצע הלילה אז האבחנה המבדלת היא אחרת .האם מתרחשת גם בלילה?
מציעה להתיעץ עם הרופא/ה המטפל/ת
בברכת בריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)