לאחר גילוי סכרת

מנהל הפורום

ד``ר מאיה איש שלום
ד"ר מאיה איש שלום
לקביעת תור אצל ד"ר מאיה איש שלום ללא פרסום בפורום

• לאחר גילוי סכרת
    גיא
    18/04/2024

לפני חודש היה a1c גבוה אני התחלתי טיפול ושומר אבל היה לי חודש של חרדה ומחשבה טורדנית והראש קצת הלך לאיבוד בזכרון שכחה חשק לעשות דברים ובעיות שינה שחייב כדור האם יש קשר לסכרת ??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לאחר גילוי סכרת

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לצין.גם

גיא
    18/04/2024

בן 42 בן אדם בריא יש רקע משפחתי אבל ממה נובע כל בעיות המוח והשינה לפעמיים גם כאבים קטנים בגב תחתון כיום מטופל וסוכר יציב אבל חייב לדעת האם הבעיה המוחית זה מהסכרת ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לגיא

ד''ר מאיה איש שלום
    19/04/2024

קשה לענות מבלי לדעת עוד פרטים מפורטים כולל אנמנזה ובדיקה גופנית. הפרעות שינה בהחלט יכולות להביא לעליה ברמות הסוכר
    תרופות פסיכיאטריות כגון תרופות אנטיפסיכוטיות וגם קצת תרופות ממשפחת הSSRI יכולות להביא לעליה בתאבון ובמשקל ולעליה ברמות הסוכר. כדורי שינה לא מביאים לעליה ברמות הסוכר ככל הידוע לי.
    חשוב להקפיד על תזונה שאינה עתירה בפחמימות פשוטות ועל פעילות גופנית סדירה עד כמה שניתן כגון הליכה 150 דקות בשבוע ושעה בשבוע פעילות של תנגודת
    בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו