מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- תוצאות חריגות בהעמסת סוכר 100רוחמה כהן20/05/2024
הי שלום אני בת 30 בהריון שלישי
נשלחתי להעמסת סוכר 100
עקב תוצאה של 160 בהעמסת סוכר 50ג
יש לציין שאין לי גורמי סיכון לסכרת
ילדתי שתי תינוקות במשקל 3150
במהלך העמסת הסוכר 100 הקאתי לאחר שעה ועשר דקות
התוצאות הן
בצום-67
לאחר שעה-150
הקאתי לאחר לקיחת הדם
לאחר שעתיים -40!
ולאחר שלוש -65
יש לציין שבמהלך ההריון אני חשה לעיתים חולשה וסחרחורת לאחר אכילת סוכר.
מה המשמעות של התוצאות ומה עלי לעשות האם להימנע מסוכר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תגובה לרוחמה כהן
ד''ר מאיה איש שלום22/05/2024קשה לומר אם יש סוכרת כי לא כל הסוכר נספג, כן רואים תגובת יתר של הלבלב עם הפרשת יתר של אינסולין בפאזה המאוחרת, כן נשמע שכדאי בכל זאת לצמצם צריכת פחמימות ביעוץ דיאטנית, להעדיף פחמימות מורכבות על פני פשוטות, וכן לשקול ניטור סוכר רציף. אפילו חד פעמי באופן פרטי בכדי להעריך את התגובה למזונות שונים. או להשיג מד סוכר מהקופה ולבדוק סוכר מהאצבע לפי צורך. לרב מקובל בצום ושעה אחרי האוכל, ואם את חשה חולשה אז גם באותו הרגע. שנוי תזונתי סביר שישפר את המצב ויתכן שבאמת חוית ארועים של היפגוקלמיה אחרי האוכל
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)