מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מפחדת ממש לאחר כריתת אונה שמאלמפחדת01/07/2024
לפני 4 ימיל עברתי כרמתה אונה סמאל 2 בלוטןת ,1 3ממ ,קשר batsda4.
האם למנתח שעושה תניתוח יש אנדקציה ראשונית לגבי מה שהוצא? אני ממש בחרדות הקשרית התגלתה לפני שנה היתה בסדר לטיר שנה כמעט אותו גודל ,אבל חדודה 30 % ידוע על אשימוטוחשד לגרייבס .כך ממיפוי בלוטה לפנמ 7 חודשים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תגובה למפחדת
ד''ר מאיה איש שלום01/07/2024בנתוח קשה לדעת בכל מקרה בטסדה 4 זה רק 30% סכוי לממאירות, וגם אם מדובר בגידול קטן שמוגבל לבלוטת התריס לרב כריתה של אונה זה מספיק
הממאירות הפפלרית השכיחה של בלוטת התריס קיימת ב20% מהאוכלוסיה ואנשים הרבה פעמים לא מודעים לה, והסכון לתמותה בעקבות מחלה זו הוא פחות מ1% כך שככל הנראה את יכולה להסיר דאגה מלבך
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה דר על המענה המהיר,וסליחה על שגיאת הכתיב
מפחדת ממש05/07/2024הקשר החשוד שהתגלה חשוד לפני 3 חודשים הוא.1.8 .
הוצאו שתי בלוטות 3ממ,קטנה,מיפוי לפני חצי בנה רק עם חשד לגרייבס.האם אני אצא מזה? לא ישנה מחרדות המנתח אמר שלא ראה משהו חשוד בניתוח.מציינת שהייתי במעקב לפני 10 חודשים לא היה כלום חשוד בקשרית.שאלתי היע גם,מדוע צריך מעקב ולא להוריד או לטפל בקשרית ולחכות שתהווה בעייה? ושוב האם אנצל מזה, ? הגעתי למצב נפשי ירוד ממש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תגובה למפחדת
ד''ר מאיה איש שלום06/07/2024כאמור התמותה ממאירות פפילרית בבלוטת התריס היא פחות מ1% . כך שאת יכולה להתעודד.ואני מבינה שיש סכוי שלא מדובר בכלל בממאירות אם מראש הקשרית היתה בטסדה 4 רמת הסיכון לממאירות היא רק 30%
בברכת בריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלכב דר איש שלופ תוג עת המענה
מפחדת ממד07/07/2024ואם חלילה זה לא פפלרי?
בניקור היה רשום תהליך פוליקולרי,
והם בלוטות שהוצאו 2 מעידות על משהו
תודה דר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תגובה למפחדת
ד''ר מאיה איש שלום12/07/2024גם ממאירות פוליקולרית לרב בעלת פרוגנוזה טובה
בכל מקרה מראש החשד לא היה מאוד גבוה ולכן זה יכול להיות אדנומה פוליקולרית שזה תהליך שפיר. מציעה לחכות לפתולוגיה
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדר תודה לך על המענה
מפחדת15/07/2024תודה דר,אבל אנדומה פוליקולרית לא רואים בניקור?
תודה
ממפחדת ולא ישנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תגובה למפחדת
ד''ר מאיה איש שלום15/07/2024לא...רק אחרי הסרת הממצא בניתוח והסתכלות על הקופסית וכן על חדירה לכלי דם.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמפחדת מאד
ליאת16/07/2024דר אם חלילה יש חדירה לכלי דם זה בר ריפוי?
והאם יש קשר לכאבי שרירים ברגליים?
תוסף סידן יכול לסייע?
תודה רבה לך
😊* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תגובה לליאת
ד''ר מאיה איש שלום17/07/2024אם הוסרה אונה אחת של בלוטת התריס פחות סביר שתהיה ירידה ברמת הסידן ואז פחות נראה שקשור לכאבי שרירים ברגליים. כדאי לודא תקינות TSH.
גם אם יש חדירה לכלי דם זה בר ריפוי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמפחדת
מפחדת ממש30/07/2024דג תודה מקרב לב על המענה
אני סובלת מהזעות,כאבי שרירים קלים,ועייפות מאז הניתוח כחודש עבר.
מציינת שהמנתח התקשר ואמר לי שפיר,ואני לפני פגישה איתל וממש בהיסטריה מהתופעות ,הזעות חולשה.אני לא אותי אדם מלפני הניתוח מתי זה ישתפר? וההזעות יכול להיות קשור? מפחדת ממש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תגובה למפחדת
ד''ר מאיה איש שלום03/08/2024לא סביר שההזעות קשורות אלא אם יש פעילות יתר של בלוטת התריס. אם עבר חודש כדאי לבדוק TSH.
אם עברת כריתה של אונה אחת של בלוטת התריס במרבית האנשים האונה השניה מספקת תפקוד מספק של בלוטת התריס אך כדאי לוודא זאת בעזרת בדיקת TSH
תרגישי טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)