מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אני ממש זקוקה לעזרתךיפעת06/07/2024
בוקר טוב
ממש זקוקה לעזרתך,
אני בת 56.5 , עם תנועתיות מעי איטית,
לאחרונה לא שולטת על האכילה( ככה כבר שנה?) ועם עליה במישקל,
איני סובלת מבעיות אחרות,
יתר על כן הסוכר 112
המוגלובין מסוכר HBAC - 5.6 ,
לא מצליחה לאסוף את עצמי ולהתרומם לעשיית ספורט ושמירה על תזונה מתאימה לטרום סוכרת
מה דעתך על נטילת מטפורמין -גלוקומין עבורי?
זה יאזן לי את הסוכר, ואולי גם יביא לירידה במשקל שאני כל כך רוצה ולא מצליחה?
BMI שלי -29
כולסטרול גבוה- נוטלת תרופה
עמילאז מאס=ז 2010( בו עברתי ניתוח טבעת , ועדין עם טבעת) תמיד גבוה( ליפאז תקין),
שמתי לב שכשאני מפחיתה פחמימות העמילאז יורד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תגובה ליפעת
ד''ר מאיה איש שלום06/07/2024גלוקומין יסייע בהורדת רמת הסוכר אך השפעתו על המשקל היא מנורית 2-3 קג' לכל היותר.
אין טעם לבדוק עמילז במצב שאין חשד לדלקת בלבלב או בבלוטות הרוק כי הוא עשוי להיות מוגבר במידה קלה ולהיות חסר משמעות קלינית. הבדיקה אינה ספציפית מספיק, עמילז מופרש גם ממקורות אחרים במערכת העיכול
אפשר אולי לשקול ווגובי.בכל מקרה הבסיס להצלחה של כל טיפול הוא שנוי הרגלי חיים - שנוי תזונה ופעילות גופנית סדירה
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)