סוכרת מסוג LADA

מנהל הפורום

ד``ר מאיה איש שלום
ד"ר מאיה איש שלום
לקביעת תור אצל ד"ר מאיה איש שלום ללא פרסום בפורום

• סוכרת מסוג LADA
    שירה
    09/08/2024

אני בת 36 רזה ושמתי לב שיש לי תקופות שהסוכר בצום ממש נמוך למשל יוצא 70 בכל מדידה ואפילו 65-69 ויש תקופות שהוא כ90 וככה לסירוגן. אני יודעת שכל הערכים תקינים אבל מעניין אותי מה יכול לגרום לכאלה שינויים דרסטיים והאם זה רגיל שכן אני לא משנה דבר מהותי בתזונה או פעילות גופנית? האם זה יכול להתאים לטרום סוכרת מסוג LADA? או בLADA המצב מדרדר ולא משתפר יותר? תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סוכרת מסוג LADA

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תגובה לשירה

ד''ר מאיה איש שלום
    10/08/2024

האם מדובר בסוכר בבדיקת המעבדה או בדיקת סוכר מהאצבע?
    אם בבדיקת מעבדה אז אם מבצעים את בדיקה הדם בשעה מוקדמת יחסית ולוקח זמן עד שהיא מגיעה למעבדה אז התאים בדגימה צורכים את הסוכר ואז מקבלים תוצאה נמוכה יותר
    בכל מקרה הערכים תקינים. סוכרים שעד 100 בצום הם תקינים. כך שהחשד שמדובר בLADAפחות סביר
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת

שירה
    11/08/2024

תודה על תשובתך, הבדיקה מהאצבע במד סוכר ולא בקופח, האם זה תקין ורגיל שיש כאלה פערים בין תוצאות ללא שינוי מהותי בתנאים החיצוניים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לשירה

ד''ר מאיה איש שלום
    13/08/2024

הערכים שציינת תקינים והם יכולים להיות קשורים לסטרס, שינה הרכב המזון בערב לפני, שעת אכילה, פעילות גופנית ועוד
    בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו