מעבר מבסאגלר לטוג'או ......

מנהל הפורום

ד``ר מאיה איש שלום
ד"ר מאיה איש שלום
לקביעת תור אצל ד"ר מאיה איש שלום ללא פרסום בפורום

• מעבר מבסאגלר לטוג'או ......
    מנחם
    14/08/2024

נטלתי עד היום בסאגלר 28 יח'. הרופא העביר אותי לטוג'או והורה לי להמשיך ליטול 28 יח' כבעבר. ברשת מצאתי אזהרה לא להעתיק אוטומטית... אני סומך על הרופא שלילי, אך נבהלתי... מה לעשות ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מעבר מבסאגלר לטוג'או ......

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תגובה למנחם

ד''ר מאיה איש שלום
    14/08/2024

דווקא לרב כשמעבירים לטוג'או מקובל להעלות את המנון ב15%. כי טוג'או נחשב פחות פוטנטי, אך בעל טווח השפעה ארוך יותר בהשואה לבזלגלר. אם לא היו נפילות סוכר (מתחת ל70) אז בהחלט זו המלצה סבירה להעביר לאותו מנון.
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הבעת תודה והערכה ...

מנחם
    15/08/2024

דר' נכבדה,
    אני מוצא לנכון להודות לך אישית על עזרתך המשמעותית. כחולה סכרת מודאג, אני מוצא בך מזור ודמות משמעותית בהליך הרפואי שאני עובר. בפועלך כאן בפורום יש משום מימוש אמיתי לדמות הרופא: האכפתי, המקצועי, הסובלני ומלא החמלה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה למנחם

ד''ר מאיה איש שלום
    23/08/2024

תודה על המילים החמות והמרגשות!
    שמחה שאני מצליחה לעזור
    המון בריאות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו