מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אוזמפיק מינון מינימלי אפקטיבידניאל17/08/2024
דוקטור איש שלום, שלום וברכה,
הרשי נא לי לפתוח במחמאה. כמי שעוקב אחרי הפרום שלך ופורמים רבים נוספים בתחומים שונים, אני משוכנע שאת רופאה שכבר הפכה לאושיה בתחומה. את הידע המדהים שלך עוטפת אנושיות נפלאה זה שילוב מנצח.
ורציתי גם לשאול בבקשה:
מהו המינון המנימלי האפקטיבי לאוזמפיק שלא בהקשר לרמות הסוכר והמשקל, אלא לשאר היתרונות שלה (לב כליות)
חן חן לגבירתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תגובה לדניאל
ד''ר מאיה איש שלום23/08/2024תודה על הפירגון !!!
בעקרון במחקרים שבדקו את התועלת בהגנה על מחלות לב וכלי דם וכן בהגנה הכליתית שאפו להגיע למנון של 1 מג'.
ככל הידוע לי אין נתונים על תועלת של מינונים נמוכים יותר אך ממה שאני רואה בפועל נראית תועלת - אני רואה זאת יותר מהבחינה הכלייתית כי שם יש פרמטרים מדידים- קריאטנין ומיקרואלבומין בשתן
לאור הירידה במשקל ושפור רמות הסוכר ולחץ הדם וCRP גם במנונים הנמוכים יותר אני מניחה שצפויה תועלת בהגנה על לב וכלי דם גם במנונים נמוכים יותר, אך זה ניחוש שלי
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)