מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מדידת סוכר בבוקר בצום ...מנחם26/08/2024
כמשתמש חדש בטוג'או מדדתי סוכר בבוקר בצום, קבוע בשעה: 06.00 - ועליתי מדי יומיים ב-2 יח' עד שהגעתי לקריאת המטרה שנקבעה לי. במקביל, שמתי לב שבבוקר אחרי האוכל (ארוחה לא פחמימתית) לוקח לי לפחות 4 שעות לרדת עד 140. בצהריים ובערב אני יורד תוך שעתיים באופן סביר. חשדתי שקורטיזול ואדרנלין הבוקר ממשיכים להשפיע גם אחרי המדידה בצום ובעצם המדידה בשעה 06.00 בבוקר, איננה אמינה כי בשעה 06.30 - בלי אוכל ובלי הזרקה חדשה, רמת הסוכר ממשיכה ועולה. ז"א שמדידת הבוקר בצום שמקבעת לי את מס' יח' האינסולין, איננה אמינה ויתכן שצריך להגדיל את מס' היח'.
איפה אני טועה ??? ואם אינני טועה, כיצד עלי לפעול ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תגובה למנחם
ד''ר מאיה איש שלום31/08/2024בהחלט אתה צודק שהורמוני הסטרס של השחר מעלים את רמת הסוכר בשעות הבוקר. אם הסוכר לא יורד מתחת ל80 אפשר במהלך הלילה/בוקר מוקדם אפשר להעלות את מנון האנסולין כדי לכסות טוב יותר את הבוקר או לחליפין לשקול תוספת אינסולין קצר טווח או לנסות להפחית צריכה של פחמימות בבוקר ולמשל לאכול חביתה סלט וגבינה ולחם דל פחמימה שמבוסס על פשתן או קמח שקדים או אגוזים או טחינה
בברכת בריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)