התיעצות עם מומחה לבלוטת התריס

מנהל הפורום

ד``ר מאיה איש שלום
ד"ר מאיה איש שלום
לקביעת תור אצל ד"ר מאיה איש שלום ללא פרסום בפורום

• התיעצות עם מומחה לבלוטת התריס
    אבי
    28/08/2024

היי,
    לאחר ULS צווארי ומציאת קישרית לפי הכתוב בהמשך , נאמר לי על ידי שני מומחי א.א.ג לא לגעת כרגע בכלום אך להתייעץ גם עם אנדוקרינולוגיה לגבי המשך מעקב......
    הממצא הוא ,קשרית מעורבת בגודל 0.34 ס"מ עם מיקרו הסתיידות בתוכה (ברצוני לציין שכבר ב-2019 בסונר צוואר הובחנה קשרית היפואקוגנית בגודל 0.6 ס"מ באונה ימנית) בסיכום הבדיקה נכתב : קשרים כמתואר היכולים להתאים ל-TIRADS 4
    הוסיף ואציין שהגעתי לא.א.ג בגלל צרידות ממושכת שלא עוברת ואבחנו בליטה על מיתר קול שמאלי , ובהמשך לבדיקת מישוש בצוואר הומלץ לי לעשות סונר וכך ראו את הקישרית...
    בנוסף רופאי א.א.ג אמרו לי שהצרידות לא קשורה לממצא בבלוטת התריס.
    אודה להתייחסותכם
    אבי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תגובה לאבי

ד''ר מאיה איש שלום
    31/08/2024

קשה לי לענות מבלי לראות את צלומי הבדיקה, אבל בעקרון בקשריות בגדלים שכאלו , שמוגבלים לבלוטת התריס מקובל לבצע מעקב. אם הקשרית תגדל למעל 1.5 סמ' או אפילו בגודל של 1 סמ' אם היא תהיה בעלת דרגת חשד גבוהה יותר אז תהיה המלצה לניקור תחת סונר. נשמע שכעת למעקב.
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו