מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- תיאור מדוייק ברשותך 🙏Noy30/08/2024
לפני 40 ימים היה לי קורונה שהתבטאה בארבעה ימים של כאבי גרון סכינים חדים. לפני עשרה ימים עשיתי הזרקות בוטוקס וחומצה היאלורונית שקעי עיניים ובין הגבות שגרמו לטיפה פגיעה קלה מאוד במקום ההזרקה בכלי דם שעברה תוך כמה שעות..
דבר קטן נוסף אחרון ברשותך לפני חצי שנה היו לי כאבים בלסת הימנית הזאת והסתבר שיש לי שני חורים בשיניים הבינה לא מטופלות.. לא יודעת אם יש קשר לבליטה מתחת הלסת.. היום סתם ככה הרמתי את הצוואר במראה וראיתי בליטה ממש מתחת ללסת הימנית שלי.. הבליטה נראית רק כשמותחים צואאר כלפי מעלה ואז היא בולטת ללא כאבים בכלל אבל בבוקר אציין ואומר שאיך שהתעוררתי הרגשתי כאב כמו דקירה בפה שגרם לי לירוק רוק על הרצפה עם היקיצה שלי כאילו דקירה בצד ימין אותו צד שהבליטה מתחת ללסת מופיעה.. אני בחורה בריאה בדרך כלל. ופיתחתי חרדה היום פחד חרדה מטורפת מסרטן לימפומה 😢 האם כל בלוטת לימפה שלא כואבת היא סרטנית ממאירה? היו מקרים שהיו בלוטות לימפה ללא כאבים שהתגלו שפירים? אשמח מאוד לדעתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תגובה לNOY
ד''ר מאיה איש שלום31/08/2024לרב למפומה אינה כואבת, ובלוטה דלקתית כואבת. מציעה להתיעץ עם רופא/ת המשפחה לשקול בדיקות דם כגון ספירת דם מדדי דלקת וכל ברור נוסף שימצא לנכון ולשקול סונר צואר. אך לרב מה שכואב חשוד לדלקתי/מזוהם
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)