חסימה של משאבת אינסולין

מנהל הפורום

ד``ר מאיה איש שלום
ד"ר מאיה איש שלום
לקביעת תור אצל ד"ר מאיה איש שלום ללא פרסום בפורום

• חסימה של משאבת אינסולין
    לירון
    11/09/2024

אני כבר שנים משתמש במשאבת אינסולין של מדטרוניק האזורים שאני שם את המדבקה הם באזורי הבטן מותניים וישבן.
    לאחרונה אני נתקל שבכל החלפה של המדבקה יש לי חסימה של האינסולין ככה שאני צריך להחליף את המדבקה שוב או שאינסולין לא נכנס לי לגוף בצורה תקינה?
    מה יכול להיות הסיבה האם האזורים שאני שם בהם את המדבקה כבר לא מגיבים לאינסולין ?
    העברתי להשתמש בעטי אינסולין מחדש ומרגיש שקשה לי להיות מאוזן כל הזמן יש לי אפשרויות אחרות..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חסימה של משאבת אינסולין

הוספת תגובה

תמונה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תגובה ללירון

ד''ר מאיה איש שלום
    13/09/2024

לא ציינת כמה שנים אתה משתמש במשאבה. אפשר להתיעץ עם החברה אולי יהיה להם פתרון
    אופציה נוספת לנסות משאבה אלחוטית כגון אומניפוד דאש אותה אפשר לשים גם על הזרוע וגם על הירכיים (האחרון פחות מומלץ כי הספיגה איטית יותר)
    בשנה הקרובה צפויה להגיע מערכת אומניפוד 5 שהיא מערכת אלחוטית סגורה שמתקשרת עם החיישן דקסקום G6 או לברה 2.5
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו