סקסנדה - שינוי מינון

מנהל הפורום

ד``ר מאיה איש שלום
ד"ר מאיה איש שלום
לקביעת תור אצל ד"ר מאיה איש שלום ללא פרסום בפורום

• סקסנדה - שינוי מינון
    מירי
    14/09/2024

שלום רב,
    אני מזריקה סקסנדה כל יום כחודשיים, כרגע במינון 1.8, ירדתי כ 6 קג ומאוד מרוצה. האם אפשרי להפסיק להזריק באמצע השבוע ולהזריק רק בשישי-שבת (הימים שיותר קשה לי לשמור). במידה וכן, לחזור למינון 0.6 ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סקסנדה - שינוי מינון

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תגובה למירי

ד''ר מאיה איש שלום
    18/09/2024

עדיף שלא להפסיק כי סביר שאז התאבון יעלה ואיתו גם המשקל. ומנון של 0.6 מג' יומיים בשבוע סביר שלא יתן מענה מספק לתאבון. אם את לא מעוניינת בירידה נוספת במשקל אז פשוט תשארי במנון הנוכחי. ואם את מרגישה שהירידה נמשכת אפשר לשקול ירידה ל1.2 מג' ליום. ממליצה להתיעץ עם הרופא המטפל
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סקסנדה

מירי
    19/09/2024

תודה על התשובה, אם אני בכל זאת רוצה להזריק רק בשישי-שבת אפילו במינון גבוה יותר, זה בסדר ? לוותר על כל השבוע ולהזריק רק בשישי-שבת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה למירי

ד''ר מאיה איש שלום
    20/09/2024

סביר שיגרום לתופעות לואי ולא רצוי. ההסתגלות לתרופה מבוססת על כך שהרמה יציבה ונבנת בהדרגה.
    אני לא ממליצה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו