מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- נבידו והמוגלובין לאחר סרטן באשכיםעמי15/09/2024
שלום, בן 51 בעקבות סרטן בשני אשכים אין לי טסטוסטרון טבעי ונוטל NEBIDO זריקה. כבר 10 שנים. בתחילה לקחתי כל 12 שבועות. בשנתיים האחרונות האנדוקרינולוגית הגדילה ל 13-14 שבועות. לעיתים אני בתוך הטווח ולעיתים מתחת לטווח. אם הרמה של הטסטוס' נמוכה זה יכול להוביל לאנמיה? בדיקה אחרונה שלי המוגלובין היתה 13.2 (גבול תחתון 13.5) הפעם לקחתי NEBIDO אחרי 15 שבועות. הי לי לאורך השנים פעמים של המוגלובין 13.4. שאלתי בעיקר היא לגבי המוגלובין. עד כמה התנודות בהמוגלובין קשורות לרמת הטסטוסטרון ? תודה לייעוצך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תגובה לעמי
ד''ר מאיה איש שלום21/09/2024מנסיוני אכן נבידו יכול להחזיק 3.5-4 חודשים לעיתים אני ממליצה להוריד ל750 מג'. יש בהחלט קשר בין ההמוגלובין לרמת טסטוסטרון. אך רמה של 13.2 בהעדר סיבה אחרת לאנמיה (למשל חסרים תזונתיים -מאגרי ברזל, פולית B12) לא מדאיגה. החשש מעודף טיפול הוא עליה לא רצויה בהמוגלובין שיכולה להגביר את הקרשתיות ואת הסיכון לקרישים בורידי הרגליים ותסחיפים לראות
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)