פרופ` אלי הרשקוביץ מנהל היחידה לאנדוקרינולוגיה וסוכרת בחטיבה הפדיאטרית ומנהל השרות למחלות מטבוליות מולדות במרכז הרפואי האוניברסיטאי ע"ש סורוקה בב"ש. יו"ר לשעבר של האיגוד הישראלי לאנדוקרינולוגיה לילדים. מתמחה בגדילה, השמנה, סוכרת, מחלות עצם מטבוליות, בלוטות התריס ויותרת הכליה ועוד.
ד"ר אחמד אבו אליונס מומחה לגריאטריה, פסיכוגריאטר בעל ניסיון של למעלה מ-18 שנה. עורך ביקורי בית באזור חיפה והצפון.
שלום. אין לי סוכרת אבל אני מעל ארבעים ואוהב מתוק וחייב לשמור אז החלטתי לעבור לדבש אבל דבש טווב אמיתי ויקר שאין בו הרבה סוכר ככה טוענים. השאלה איך אני עושה בדיקת סוכר באמצעות הערכה והגוף ככה חשבתי שאני אדע אם באמת זה דבש בריא. לקחת כפית ואחרי זה לבדוק סוכר וביום אחר חקחת כפית סופר רגיל ואז לבדוק. אבל מתי לבדוק אחרי חצי שעה? והאם זה רעיון טוב?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
ככל הידוע לי גם בדבש יש לא מעט סוכר, יש בו רכיבים נוספים שנחשבים בריאים. העליה ברמת הסוכר היא לרב מיידית תוך שעה עד שעתיים. כאשר רצוי שלא לעבור ערך של 155. בברכת בריאות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אלא יש להן תפקיד חברתי ואסתטי, הן מאפשרות לחייך, לצחוק ולקיים חיי חברה. הן לוקחות תפקיד חשוב בהרגשה הפיזית והנפשית כאחד.
זקוקים לרופא שיניים, פנו לד"ר ניצן שלזינגר כבר עכשיו לייעוץ ופתרון בעיות מהיר
טיפול רב תחומי בהשמנה
כירורגית בכירה, מומחית לטיפול תרופתי להרזיה וטיפול רב תחומי בהשמנה והמנהלת הרפואית של אסיא בריאטריק - מרכז לטיפול בהשמנת יתר, אסיא מדיקל, אסותא רמת החייל... קרא עוד
אורולוג וכירורג מומחה
ד"ר יוסף שמואלי הינו אורולוג בעל ניסיון רב בניתוחים בתחומי ההפרעות בתפקוד המיני של הגבר והפרעות בפוריות הגבר.
ניתוחי ערמונית (פרוסטטה) ביופסיות ערמונית, ביופסיות עם MRI: ביופ... קרא עוד