מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- חשד לחזרה של סרטן בלוטת התריסשאלה09/02/2025
לפני 10 שנים היה לי ציסטה טירוגלוסלית שבתוכה שהיה סרטן בלוטת התריס בשני מוקדים כל אחד כ3 סמ. עשיתי ניתוח להסרה ונאמר שמדובר בסרטן פפילרי. לאחר מכן כרתו לי את הבלוטה על מנת לתת יוד רדיואקטיבי 100 ( גם בבלוטה היה מוקד בפתולוגיה).
כ10 שנים אחרי לא הייתי מאוזנת בבלוטה מספר חודשים בגלל שינוי בפורמולה של היוטירוקס ויש עליה בתירוגלובולין- היה תמיד סביב האפס גם כשלא הייתי מאוזנת, עלה ל13 עם TSH 25
בבדיקה נוספת ועליה במינון יותירוקס היה תירוגלובולין 5 ו- TSH 11 בערך
באולטרסאונד אין ממצאים גם לא שארית במיטת הבלוטה.
הופניתי לפט סיטי כל גופי שבמהלכו היתה תגובה אלרגית מפושטת לחומר ניגוד כך שהוא הופסק והבדיקה התבצעה ללא חומר ניגוד ולא היה בה ממצאים.
האם אתה ממליץ לעשות בדיקת הדמיה נוספת אחרת? האם לאור מה שציינתי קיים עדין חשש לחזרה? אני הייתי בתחילת טיפולי פוריות שהתחיל הבירור לגבי חזרה והופסק האם אני יכולה לחזור לטיפולים? אודה להמלצות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תגובה לשאלה
ד''ר מאיה איש שלום14/02/2025אני חושבת שהמקרה שלך מורכב מידי לשאלה באופן זה מרחוק יש לעבור לעומק על כל פרטי התיק הרפואי הפתולוגיה המיפוי לאחר הטיפול רמות TG לאחר הטיפול וכו. לוודא שהאולטרהסאונד נעשה ע"י רופא מיומן וטוב. כי אולטרהסאונד הוא מאוד תלוי בודק
בכל מקרה לפי מה שתארת אם יש בכלל מחלה היא כנראה מינימלית.
מציעה להתיעץ עם הרופא/ה המטפל/ת.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)