מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- יש לי שאלה ייעוץרוני16/02/2025
אני ספורטאי רץ כל יום 40 דק ואוכל בריא לא פחממות וסוכרים
הכל אצלי תקין
רק טיגלצרידים היו מעל 250
למה זה קורה ? ואיך ניתן לטפל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תגובה לרוני
ד''ר מאיה איש שלום17/02/2025יתכן שמדובר בנטיה גנטית. אך צריך לבדוק שאתה לא צורך כמות גדולה של שומן וגם לשים לב לצריכת אלכוהול
מציעה להתיעץ עם דיאטן/נית לאחר יומן אכילה של מספר ימים
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין שומן באוכל וגם לא שותה רק רץ הרבה
רןני27/02/2025בבדיקה זה 243 היה זה תקין אני רזה מאוד
מה עושים ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תגובה לרוני
ד''ר מאיה איש שלום28/02/2025היתי מתחילה בשלב ראשון ביעוץ עם דיאטנית, קשה לי ליעץ מבלי לדעת מחלות רקע, הסטוריה משפחתית של מחלות לב וכלי דם , וכן לראות בדיקות מעבדה מלאות. בכל מקרה רמות טריגלצרידים מוגברות הן גורם סכון לסוכרת ולמחלות לב וכלי הדם אבל הן פחות משמעותיות כגורם סיכון בהשואה לרמות כולסטרול רע. ולרב ניתנות לשנוי בעזרת שנוי תזונה ופעילות גופנית ואפשר לשקול תוספת וזקפה (נגזרת של אומגא 3) תלוי בשאר הגורמים שציינתי. גם סטטינים שמפחיתים רמות כולסטרול רע ב50% מפחיתים טרילגצרידים ב25%.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)