איך הסוכר מתנהל

מנהל הפורום

ד``ר מאיה איש שלום
ד"ר מאיה איש שלום
לקביעת תור אצל ד"ר מאיה איש שלום ללא פרסום בפורום

• איך הסוכר מתנהל
    מאיר
    04/03/2025

בן 70. משתמש חדש בטוג'או. 50 יח'. משתמש גם בליברה. שמתי לב שאחרי העלייה בעקבות האוכל מתחילה ירידה מתונה: 160, 150, 140, 130 ... ואז אני ניבהל ואוכל את הארוחה הבאה. האם הירידה המתוארת מורה להעצר מתי שהו ולהפוך ליציבה, או שאני תמיד חייב להיות בהיכון לאוכל ?! תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    איך הסוכר מתנהל

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תגובה למאיר

ד''ר מאיה איש שלום
    08/03/2025

הירידה היא תקינה. החשש היחיד אם הסוכר יורד לסביב 70 ואז כדאי לאכול. הערכים שציינת תקינים אפילו יחסית גבוהים ולכן עדיף שלא לאכול אלא אם אתה רעב ורוצה לאכול. אדאלי להתחיל ארוחה בערכים שבין 80-100.
    אם אתה רואה שיש ירידה ספונטנית לערכים סביב 70 אז יהיה כדאי להוריד את המנון
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאבין .....

מאיר
    09/03/2025

כתבת שעלי לאכול באזור 80-100. עד כה אני חווה ירידה קבועה ומתמשכת. האם הירידה תמשיך גם מעבר ל- 80 ? שהרי יוצא איפה שעלי להיות בהיכון כל חיי ? האם הירידה במצב רגיל אמורה להיעצר מתי שהוא ובמקום גרף יורד מתון אחווה ברמה מסוימת פלאטו. מפחיד אותי שפספוס בעירנות שלי עלול להוביל לאסון? איפה אני טועה ?!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה למאיר

ד''ר מאיה איש שלום
    11/03/2025

במנון נכון של אנסולין הירידה תעצר ולא תרד מתחת ל80. האם אתה מנוטר עם מד סוכר רציף אז יש בו התראות וגם ההתראה יכולה למנוע הגעה ל70
    אם אתה יורד מתחת ל80 אז כדאי להוריד את המנון של הטוג'או אלא אם הירידה קשורה להזרקת אינסולין קצר..
    בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו