מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- איך הסוכר מתנהלמאיר04/03/2025
בן 70. משתמש חדש בטוג'או. 50 יח'. משתמש גם בליברה. שמתי לב שאחרי העלייה בעקבות האוכל מתחילה ירידה מתונה: 160, 150, 140, 130 ... ואז אני ניבהל ואוכל את הארוחה הבאה. האם הירידה המתוארת מורה להעצר מתי שהו ולהפוך ליציבה, או שאני תמיד חייב להיות בהיכון לאוכל ?! תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תגובה למאיר
ד''ר מאיה איש שלום08/03/2025הירידה היא תקינה. החשש היחיד אם הסוכר יורד לסביב 70 ואז כדאי לאכול. הערכים שציינת תקינים אפילו יחסית גבוהים ולכן עדיף שלא לאכול אלא אם אתה רעב ורוצה לאכול. אדאלי להתחיל ארוחה בערכים שבין 80-100.
אם אתה רואה שיש ירידה ספונטנית לערכים סביב 70 אז יהיה כדאי להוריד את המנון
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאבין .....
מאיר09/03/2025כתבת שעלי לאכול באזור 80-100. עד כה אני חווה ירידה קבועה ומתמשכת. האם הירידה תמשיך גם מעבר ל- 80 ? שהרי יוצא איפה שעלי להיות בהיכון כל חיי ? האם הירידה במצב רגיל אמורה להיעצר מתי שהוא ובמקום גרף יורד מתון אחווה ברמה מסוימת פלאטו. מפחיד אותי שפספוס בעירנות שלי עלול להוביל לאסון? איפה אני טועה ?!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תגובה למאיר
ד''ר מאיה איש שלום11/03/2025במנון נכון של אנסולין הירידה תעצר ולא תרד מתחת ל80. האם אתה מנוטר עם מד סוכר רציף אז יש בו התראות וגם ההתראה יכולה למנוע הגעה ל70
אם אתה יורד מתחת ל80 אז כדאי להוריד את המנון של הטוג'או אלא אם הירידה קשורה להזרקת אינסולין קצר..
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)