סוכרת - בדיקת סוכר

מנהל הפורום

ד``ר מאיה איש שלום
ד"ר מאיה איש שלום
לקביעת תור אצל ד"ר מאיה איש שלום ללא פרסום בפורום

• סוכרת - בדיקת סוכר
    ליאור
    10/03/2025

שלום דר אני בן 40 אף פעם לא הייתה לי סוכרת לאחרונה אני בודק סוכר במכשיר ביתי בבוקר לאחר צום של כ 10 שעות שותה רק סודה ללא סוכר בכלל מכיל רק מים וגזים,וכשאני מודד סוכר בבוקר יש לי סוכר 125 ולאחר כ 10 דקות עושה בדיקה שוב ואז יש סוכר 105,קבעתי תור לבדיקת דם מסודרת ותור לרופא אבל אשמח לדעת חוות דעת שלך ועוד שאלה האם סוכר 125 יכול לגרום לסיפטומים כולשהם תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סוכרת - בדיקת סוכר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תגובה לליאור

ד``ר מאיה איש שלום
    12/03/2025

סוכר 125 לא גורם לתסמינים כשהסוכר עולה מעל 200 הוא מופרש בשתן, ואז יש השתנה מרובה צמא וירידה במשקל בגלל הפרשת סוכר בשתן, וגם יכולה להיות עייפות. במידה ותבצע בדיקת מעבדה של סוכר בצום וגם המוגלובין A1C שמהווה ממוצע הסוכר ב-3 חודשים האחרונים תקבל יותר מידע לגבי ממוצע הסוכר, אפשר לשקול גם הולטר סוכר חד פעמי של 7-14 יום ואז תדע יותר במדויק כיצד הסוכר מתנהג. לעיתים עם היקיצה יש עליה ברמת הסוכר בעקבות השפעת השחר שמתמתנת בהמשך היום
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו