טרום סוכרת ומדידות סוכר

מנהל הפורום

ד``ר מאיה איש שלום
ד"ר מאיה איש שלום
לקביעת תור אצל ד"ר מאיה איש שלום ללא פרסום בפורום

• טרום סוכרת ומדידות סוכר
    אדווה
    07/04/2025

אני במצב גבולי של טרום סוכרת A1C 5.7 וסוכר בצום 99-110 ולכן התחלתי למדוד סוכר לפעמים במד סוכר ביתי כדי לוודא שהשינויים הזתנותיים שביצעתי אכן מועילים. רופאת המשפחה אמרה לי שלא כדאי למדוד יותר מדיי. האם מדידות רבות מזיקות באיזה אופן? למה היא התכוונה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טרום סוכרת ומדידות סוכר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בת כמה את?

גם בטרום
    08/04/2025

כי סכרת 2 מתחילה מעל גיל 40

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

אדווה
    08/04/2025

אני בת 41

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צריך לעכוב גם אצלי היה ככה מעל גיל 40

גיא
    11/04/2025

צריך לשנות תזונה והרבה ספורט ולבדוק שוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לאדווה

ד''ר מאיה איש שלום
    11/04/2025

אין נזק במדידות סוכר, ואפשר לשקול מדידה גם שעה שעתיים אחרי האוכל כשהיעדים הם סוכר בצום פחות מ155 אחרי שעה ופחות מ140 אחרי שעתיים. מסכימה עם גיא שפעילות גופנית סדירה 150 דקות בשבוע פעילות ארובית ושעה בשבוע פעילות של תנגודת לפחות יכולות לסייע להורדת רמות הסוכר. וגם אפשר לשקול הולטר סוכר חד פעמי שמסייע לראות אלו מזונות מעלים יותר את רמת הסוכר
    בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו