מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שאלה שהיא גם יעוץ וחוות דעת שלךשי22/04/2025
אני סכרתי 2 שלפי בדיקות לוקח כדורים לא סכרת כמו 1 בן 43 בריא במשקל גוף תקין גובה 1.73
השנה האחרונה עשיתי שינוי ספורט הליכה תזונה ובלי סוכר ופחמימות כמעט בכלל a1c ירד לפני חצי שנה 5.9
עלה 6.5 בצום בבוקר 125 או 139 הכדורים עוזרים אבל אני רוצה בהצעת רופא כמובן להוסיף מזרק ארוך טווח השאלה כמה כמות להזריק ומה עוד אפשר לעשות על מנת להוריד לפעמיים גם בצום 110 או 90 אחרי אוכל160או 170 לרוב אני בכדור מה ההצעה שלך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תגובה לשי
ד''ר מאיה איש שלום26/04/2025קשה לי ליעוץ לך מבלי לראותך. יש גם מספר סוגי כדורים. אם אין סוכרת מסוג 2 בקרובי משפחה מדרגה ראשונה ולא היה לך עודף משקל, או עודף משקל בטני, וגם טריגלצרידים ורמת כולסטרול טוב תקינים, אז אולי יש לחשוד בסוכרת סוג 1 של המבוגר ולבדוק נוגדנים ANTI GAD ANTI ISLET ANTI INSULIN. בכל מקרה בסוכרת מסוג 2 יש מספר סוגי כדורים ומומלץ להתאים באופן אישי, קשה כשחסרים פרטים קלינים
מציעה לפנות לרופא/ה המטפל/ת
טוב שאתה מבצע פעילות גופנית ושהפחתת צריכת פחמימות הללו יכולים מאוד לעזור לאזון רמות הסוכר
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני סכרתי 2 זה גנים במשפחה ואני מעלה 43
שי נדיר27/04/2025לפני שנה כל המדדים היו למעלה סוכר טיגלצרידים וכולסטרול
מזרק מדי פעם בלילה עוזר אבל אני משנה אורח חיים שזה ספורט אוכל היום הכל ירד סוכר בצום נא היום בין 90 ל120 אחרי אוכל עולה
אבל האם ניתן טבעי להוריד למשל במאכלים מסיומים או תוספי תזונה או תבלינים משהו שעוזר רק לגבי הסוכר רוצה גם משהו שהוא שיכול לעזור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תגובה לשי
ד''ר מאיה איש שלום03/05/2025אם מדובר אכן בסוכרת סוג 2, בהחלט שנוי תזונה יכול לסייע בהפחתת רמות סוכר, לרב לחמים, פסטה, אורז חלק מהפירות כמובן שמיצים מעלים את רמות הסוכר, אצל חלק מהאנשים גם שבולת שועל. אפשר לשקול הולטר סוכר עם יעוץ דיאטנית כדי לראות אילו מזונות מעלים יותר את רמת הסוכר. בנוסף פעילות גופנית ארובי ותרגילי כח מסייעים בהורדת רמות הסוכר. הליכה של מספר דקות מייד אחרי האוכל יכולה למנוע עליה ברמות הסוכר אחרי האוכל ולסייע בהורדת רמות הסוכר
בברכת בריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)