שלום לך שאלה לגבי נושא חשוב

מנהל הפורום

ד``ר מאיה איש שלום
ד"ר מאיה איש שלום
לקביעת תור אצל ד"ר מאיה איש שלום ללא פרסום בפורום

• שלום לך שאלה לגבי נושא חשוב
    חנן
    26/04/2025

אני סכרתי 2 בריא בדרך בן 43 נוטל כדור ולא הייתי מאוזן עכשיו טוב יותר מאז הסכרת אני כבר לא אוכל פחממות וסוכרים כמעט בכלל האם להמשיך לקחת כדור??? בנוסף בתחילת התהליך היו טיגלצירדים גבוה מאוד והיום בעזרת טיפול azt 10/40 ירד ל240 ואני עושה ספורט ומשקל תקין alt הוא 29 ואני מפחד בגלל הכדור יהיה בעיות תפקודי כבד מה לעשות להוריד אותו או להוריד מינון ? בעבר היה ליטרבה אבל לא עזר לשומנים בנוסף גם באזור הכבד לפעמיים מדי פעם יש גירוי כמו דקירה קטנה מה לעשות עם התרופות מה ההמלצה של ? להוריד גלוקומין או מינון לazt או לא לקחת ברור שרופא משפחה עוזר אבל רוצה חוות דעת נוספת בבקשה פחוד שכדורים פוגעים בי במיוחד שאני עושה ספורט ובלי סוכר ופחמימות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תגובה לחנן

ד''ר מאיה איש שלום
    26/04/2025

נדיר שאטוזט גורם לפגיעה בכבד, והALT שציינת תקין. כך שאני לא רואה סיבה לדאגה. אטוזט חשוב בסוכרתיים כי הוא מפחית את הסיכון לארועים מוחיים והתקפי לב. לגבי הגלוקומין הוא לא פוגע בכבד, כך שאני לא רואה מניעה מנטילתו.
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• השאלה הייתה אחרת חוות דעת

חנן
    27/04/2025

האם להוריד גלוקומין כי אני כבר לא אוכל סוכר פחממיות
    והאם להוריד מינון 10/20 azt

זה הייתה שאלה יותר חוות דעת שלך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לחנן

ד''ר מאיה איש שלום
    02/05/2025

מציעה להתיעץ עם הרופא/ה המטפל/ת קשה לי לענות באופן זה בלי רקע רפואי מלא, בדיקה גופנית והסטוריה אישית ומשפחתית וכן הסטורית בדיקות מעבדה
    הרופא/ה המטפל/ת יודע את כל הפרטים האלו ויכול ליעץ
    בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו