עזרה בהכוונה מתאימה

מנהל הפורום

ד``ר מאיה איש שלום
ד"ר מאיה איש שלום
לקביעת תור אצל ד"ר מאיה איש שלום ללא פרסום בפורום

• עזרה בהכוונה מתאימה
    גל
    17/06/2025

שלום, שאלתי פה בעבר לגבי אבא שלי שסובל מסוכרת ומנוירופתיה סוכרתית. לאחר שהטיפול התרופתי לא עזר הרופאת משפחה הפנתה אותו כעת לנוירולוג. כתבת לי אז לחפש מישהו עם ניסיון במחלת עצב. הכוונה לעצב-שריר? עצבים היקפיים? כי שחיפשתי אצלו בקופה לא מצאתי מישהו שמצויין ניסיון בזה. (יש בהתמחות שבץ, הפרעות תנועה, אפילפסיה ועוד. לא בנוירופתיה). את יודעת אולי לכוון אותי יותר או להפנות אותי למישהו מתאים? זה ממש יעזור אם זה אפשרי...
    הוא גר בצפון אז עדיף לאזור חיפה והצפון (והוא בכללית), אבל נתגמש גם למקומות אחרים / אם יש המלצה גם למישהו בבי"ח ונוציא התחייבות. כל דבר יעזור כרגע.
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה בהכוונה מתאימה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תגובה לגל

ד''ר מאיה איש שלום
    21/06/2025

יש מעט רופאים שעוסקים בתחום הזה, אך אם מדובר בנוירופטיה סוכרתית אפשר לנסות כל נוירולוג כי רובם מתעסקים בזה. אם התרופות כגון סמבלטה, ליריקה וחומצה אלפא לפואית לא עזרו לו. יש היום מחקר רב מרכזי בכל הארץ על קנביס במשאף. אם זה רלוונטי אפנה למוקד המחקר.
    בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו