עייפות וחולשה נוראה בשבוע האחרון

מנהל הפורום

ד``ר מאיה איש שלום
ד"ר מאיה איש שלום
לקביעת תור אצל ד"ר מאיה איש שלום ללא פרסום בפורום

• עייפות וחולשה נוראה בשבוע האחרון
    רינה
    06/07/2025

ד"ר שלום וברכה!

אני בת 56.5.

סכרת מאוזנת 5.9.

יש לי היסטוריה אורולוגית עשירה עקב הישנות של אבנים בכליה ימנית.

מאובחנת בשלפוחית כאובה.

אני לפני חצי שנה עברתי ניתוח אורולוגי RIRS לריסוק של אבן בכליה ימנית.
    מהלך הניתוח תקין .
    שוחחתי למחרת ולקראת הערב היתה לי דליפת שתן ודימום מוגבר ו-אושפזתי בבי"ח במהלך שבוע ימים עם 2 ניתוחים נוספים של הכנסת סטנט והוצאת סטנט.

מניתוח זה סובלת מכאבים חזקים חוזרים ונשנים במותן ימין והקרנה לגב התחתון.

בעקבות מצב זה ביצעתי בדיקת CT בטן ואגן ובבדיקת. MRI עמוד שדרה מותני והתגלה ממצא לחשש גבוה לדיסקיטיס אוסטרומיאליטיס" בחוליות L2-L3 בעמוד השדרה.

עקב מצב זה אושפזתי פעמיים בבי"ח:
    פעם ראשונה נלקחו בדיקות דם נרחבות, ב"ה הכל תקין.
    פעם שניה נלקחה ביופסיה מעמוד השדרה, ב"ה יצא תקין.

אני עדיין חווה כאבים חזקים במותן ימין והקרנה לגב התחתון עם עייפות וחולשה נוראה.

היום לאחר שסיימתי ארוחת ערב בשעה 20:45 במקום למדוד שעתיים אחרי מדדתי שלוש שעות אחרי בשעה 22:45 והסוכר יצא 129.

שאלותיי הם:
    1. האם הסוכר בדם תקין????
    2. ממה נובעת העייפות והחולשה הזאת???

בתודה מראש,
    רינה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תגובה לרינה

ד''ר מאיה איש שלום
    10/07/2025

החלמה מהירה. לגבי החולשה והעייפות קשה לענות כי יכולים להיות גורמים רבים למשל זהום, מצב דלקתי הפרעת מלחים, אנמיה, חסרים תזונתיים .מצב אנדוקריני למשל תת פעילות של בלוטת התריס/חסר בקורטיזול. קשה לענות מבלי לקבל אנמנזה מלאה בדיקה גופנית וכו.
    לגבי 3 שעות אחרי זה קצת גבוה. אבל זה גם תלוי במה אכלת כי אם זה משהו שומני אז הוא נספג לאט ומתפנה לאט יותר כגון פיצה למשל.
    בברכת בריאות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו