מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- דופליקציה עם ירידה חדה מאוד בטוסטסטרוןאורן31/07/2025
במשך עשור אני סובל מירידה בטוסטסטרון וכיום זה הגיע לרמה של 3.5. אני גבר בן 50, ללא מחלות רקע, ולפני כמה שנים כשנולד לי ילד אז עשינו בדיקות גנטיות והסתבר שיש לי דופליקציה 22Q11.22. לפי מה שחיפשתי ברשת - עדיין לא מצאו קשר בין הדופליקציה ולירידה בטוסטסטרון. ואני שואל אם לפי הידע שלך את יודעת להגיד אם יש קשר בין שני הדברים. אצלי יש את כול החבילה- ירידה חדה בטוסטסטרון, ירידה בצפיפות העצם, ירידה חדה וקשה בזיקפה, כאבי ראש ורצון לישון בעת מאמץ קטן, וכו..
אני נמצא בבידקות אצל אנדוקרינולוג, ושלח אותי לבדיקות MRI ועוד ים בדיקות. השאלה אם יש לי גם דופליקציה וגם הסיפטומים הללו- האם צריך לעשות עוד בדיקות כדי להבין מאיפה הדבר הזה הגיע
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תגובה לאורן
ד''ר מאיה איש שלום02/08/2025לא תארת עם המקור של הירידה בטסטוסטרון הוא באשך או היפופזרי/היפותלמי. האם רמות פרולקטין תקינות. תוארו בספרות מספר מקרים של היפוגונדיזם היפותלמי/היפופזרי על רקע הדופלקציה שתאתרת אך זו לא הסתמנות שכיחה. אם אין גידול היפופזרי ואין רצון בפוריות הטיפול המקובל הוא טסטוסטרון בג'ל במריחה יומית או בהזרקות (שיוצרות יותר תנודות ברמות הטסטוסטרון). ממליצה להמשיך ברור וטיפול אצל הרופא/ה המטפל/ת
בברכת בריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)