מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בירור לגבי זמן עבודה לקבלת תוצאות לבדיקות ספיגה של אלסטאז ואלפא 1 אנטי טריפסין בצואהירון יהודה אשר07/08/2025
שלום דוקטור איש שלום. שמי ירון. אני בן 42 וסובל מבעיות גסטרו מורכבות של ירידה בלתי רצונית במשקל, של 11 קילוגרמים במהלך חודשיים מ-70 קילוגרם ל-59 קילוגרם, עם סיפור דל קולונוסקופיה של כריתת פוליפים במעי הגס וברקטום. 3 פעמים. ואני פונה בקשר לבירור לגבי זמן עבודה לקבלת תוצאות לבדיקות לבירור תת ספיגה שניתנו לי מרופא גסטרו דרך כללית מושלם של אלסטאז ואלפא 1 אנטיטריפסין בצואה. דרך הכללית. דגמתי בשבת האחרונה ב-2.8, פחות ממיליליטר אחד נוזלי של דגימה והקפאתי את הדגימה. רשום באתר של הכללית שזה עדיין בעבודה! מה אני אמור לעשות לאור זה שזה עדיין בעבודה???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תגובה לירון יהודה אשר
ד''ר מאיה איש שלום10/08/2025קודם כל המון בריאות. אני לא מתעסקת בגסטרואנטרולוגיה מציעה להתיעץ עם גסטרואנטרולוג, בעקרון אלו בדיקות שלא מבצעים כל יום ולכן יכול לקחת יותר משבוע.
כשיש חשד לאי ספיקה לבלבית אפשר לבצע נסיון אמפירי טיפולי בקראון 2 כדורים של 25000 עם הביס הראשון של כל ארוחה וכדור אחד של 25000 עם ארוחה קטנה
הרבה בריאות ומציעה להתיעץ עם גסטרואנטרולוג זה פשוט לא תחום עיסוקי
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)