מה לעשות ????

מנהל הפורום

ד``ר מאיה איש שלום
ד"ר מאיה איש שלום
לקביעת תור אצל ד"ר מאיה איש שלום ללא פרסום בפורום

• מה לעשות ????
    גל
    26/07/2026

שלום, בשל תסמינים שבעיקרם שינוי קיצוני במשקל שמגיע בגלים, עלה חשד קל לקושינג בגלים והופנתי לבדיקות דם של IGF1, ACTH, cortisol, prolactin ועוד. בנוסף קיבלתי בדיקת לאיסוף שתן ובדיקת רוק. הבעייה שאני תמיד מפספסת את התסמינים בזמן. גם עכשיו הייתה לי קפיצת משקל לפני חודשיים ונראה כי זה חלף. אמרתי את זה לאנדוקרינולוגית והיא אמרה שאת הבדיקת דם אעשה בכל זאת עכשיו ושאת השתן והרוק אשמור לזמן שבו יש לי כן תסמינים.
    אז את הבדיקת דם אני הולכת לעשות מחר, אבל לגבי השתן והרוק יש לי התלבטות - אם באמת התסמינים חלפו, לא בטוח שכדאי לעשות את זה עכשיו. אבל מצד שני אני לא יודעת מתי תהיי הפעם הבאה, ואולי בכל זאת נשאר משהו מלפני חודשיים וחבל לפספס. אני גם אמורה להתחיל בטיפול של תרופה קבועה ואני מעדיפה לעשות את הבדיקות לפני שאני מתחילה איתה כדי שזה לא ישפיע.
    אני לא יודעת מה לעשות.. לעשות עכשיו גם את הבדיקות שתן והרוק בכל זאת? החשש שלי זה באמת מתשובה כוזבת כרגע כי עברו חודשיים.
    מה כדאי לעשות?
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    הוספת תגובה
    לקביעת תור
    סגירה
    מה לעשות ????

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו