מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מה לעשות ????גל26/07/2026
שלום, בשל תסמינים שבעיקרם שינוי קיצוני במשקל שמגיע בגלים, עלה חשד קל לקושינג בגלים והופנתי לבדיקות דם של IGF1, ACTH, cortisol, prolactin ועוד. בנוסף קיבלתי בדיקת לאיסוף שתן ובדיקת רוק. הבעייה שאני תמיד מפספסת את התסמינים בזמן. גם עכשיו הייתה לי קפיצת משקל לפני חודשיים ונראה כי זה חלף. אמרתי את זה לאנדוקרינולוגית והיא אמרה שאת הבדיקת דם אעשה בכל זאת עכשיו ושאת השתן והרוק אשמור לזמן שבו יש לי כן תסמינים.
אז את הבדיקת דם אני הולכת לעשות מחר, אבל לגבי השתן והרוק יש לי התלבטות - אם באמת התסמינים חלפו, לא בטוח שכדאי לעשות את זה עכשיו. אבל מצד שני אני לא יודעת מתי תהיי הפעם הבאה, ואולי בכל זאת נשאר משהו מלפני חודשיים וחבל לפספס. אני גם אמורה להתחיל בטיפול של תרופה קבועה ואני מעדיפה לעשות את הבדיקות לפני שאני מתחילה איתה כדי שזה לא ישפיע.
אני לא יודעת מה לעשות.. לעשות עכשיו גם את הבדיקות שתן והרוק בכל זאת? החשש שלי זה באמת מתשובה כוזבת כרגע כי עברו חודשיים.
מה כדאי לעשות?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)