מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שעירות יתר+בלוטת תריסליאת14/07/2008
אני בת 22, נוטלת אלטרוקסין 50 מ"ג כל יום במשך כבר 3 שנים. במסגרת מעקב תת פעילות של בלוטת התריס, נמצא אצלי פרלוקטין מוגבר פעמיים. יש לציין כי המחזור אצלי סדיר. הופניתי בשבל כך ובשל שעירות יתר אצלי בכל הגוף לאנדוקרינולוגית והיא שלחה אותי לבצע בדיקות. להלן התוצאות: T4-FREE- 1.4 TSH-6.39 ANDRO OH PROGESTERONE17 -0.9 DHEA SULPHATE-10.80 TEST TOTAL-2.4 FREE ANDROGEN INDEX 6.6 ANTI THYROID PEROXID-63.90 ביצ גם בדיקת סינקטן, להלן התוצאות: ANDROSTENE PROGESTERONE17 -1.8 כשחזרתי עם התוצאות אל הרופאה האנדוקרינית, היא אמרה לי שבסה"כ ההורמונים שלי סדירים מלבד הבלוטת תריס ולכן העלתה לי את המינון.,ביקשתי ממנה בנוסף שתרשום לי את הגלולה דיאנה מכיוון ואני עושה טיפולי לייזר להסרת שיער ואני לא רוצה שבעיות ההורמונים ייפגעו בטיפול. השאלה שלי אלייך אם באמת ההורמונים אכן סדירים ואם לא צריך לעשות משהו בנוסף. יש לציין שאני מרגישה עייפות לא נורמלית במשך כל היום, מה שפוגע בתפקודי היומיומי ובנוסף יש לי נשירה מטורפת בשיער! מחכה לתשובתך.. תודה ליא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליאת
ד''ר רונית קלמנוביץ-דיקשטין14/07/2008שלום,
אכן בדיקות הדם תקינות-למעט זהניתן להעלות מעט את מינון האלתרוקסין.
בנתונים אלו אינני רואה סיבה לעייפות קיצונית ויש להמשיך ברור (כמו מחלה וירלית, אנמיה וכו) גשי לרופא המשפחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוקיי
ליאת15/07/2008ומה לגבי הנשירה? האם הגלולות יפחיתו את הנשירה ואת השיעור יתר? מה יקרה אם אפסיק לקחת אותן? השערות ייצמחו שוב?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליאת
ד''ר רונית קלמנוביץ-דיקשטין15/07/2008יש סיבות שונות לנשירת שיער כולל חוסר ברזל, דיאטה לא מאוזנת וכו.
התייעצי עם רופא עור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)