מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אינסולינומהיעל20/07/2008
שלום רב, אני בת 31 בגיל 23 הוסר מגופי גידול אינסולינומה (שנתגלה לאחר שתיים של התעלפויות בלתי מוסברות ועייפות כרונית..) לפני כ-3 שנים, הביקורת האחרונה: בדיקת סי טי שבה לא נתגלו תסמינים לחזרתו של הגידול על הלבלב (נמצא תקין). לפני כשבועיים בביצוע בדיקת דם שגרתית, הובאה לתשומת ליבי העובדה כי ערכי הסוכר נמוך (63) לאחר צום של 12 שעות. וכי רמת הטריגליצרדים גבוהה למדי - 280!! אני עוסקת בפעילות גופנית קבועה, אוכלת בריא ונמנעת מג'אנק פוד וממוצרים עתירי שומן כבר שנים...משקלי סביר עד רזה וגופי שרירי ובריא..(עד לתוצאות בדיקת הדם..)וגם רופאת המשפחה הביעה פליאה נוכח ערכים גבוהים אלו וביקשה שאגש לבדיקה חוזרת. להלן שאלותיי: סטטיסטית- מהו מספר אחוזי הסובלים מחזרתו של הגידול אינסולונומה??האם קיים בסיס לחשוש שהגידול חוזר?? האם עלי לקבוע תור לאנדוקרינולוג? (רופאת המשפחה שלי אפילו לא יודעת מה זה אינסולונומה..היא טוענת שאני "ממציאה", היא מבוגרת וקצת סנילית..אבל חביבה) ושאלה אחרונה: אם יש קשר בין רמת טריגליצרדים גבוהה לאינסולינומה? עוד פרט אולי חשוב לשאלותיי: הרופאה אף הזכירה שהערכים המעידים על זיהום כלשהו בגוף (לא זוכרת את השם) קצת גבוהים ושאלה אם יש/היה לי זיהום (דלקת עיניים/גרון/שיניים/וגינלי וכד' )- ולא היה לי כלום לאחרונה... תודה מראש יעל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מדוע לא עונים לי?
יעל21/07/2008אשמח לדעת מדוע דילגו על שאלתי והאם לחפש תשובות בפורום אחר. תודה מראש יעל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיעל
ד''ר רונית קלמנוביץ-דיקשטין21/07/2008לשאלותייך
אינסולינומה הינו גידול נדיר, והסיכויים שיחזור הינם גם נדירים. ערך סוכר בצום של 63, לאישה צעירה יכול להיות תקין.
לא ידוע לי על קשר בין רמה גבוהה של טריגליצרידים ואינסולינומה
לא ברור לי מהי הבדיקה שהראתה על זיהום בגופך.
אני מסכימה כי יש לחזור על הבדיקות בצום של 14 שעות, ואף להוסיף בדיקה של רמת אינסולין,
חוץ מזה לדעתי עלייך להיות במעקב של אנדוקרינולוג באופן מסודר.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)