PHOSPHORUS ובלוטת התריס

מנהל הפורום

ד``ר מאיה איש שלום
ד"ר מאיה איש שלום
לקביעת תור אצל ד"ר מאיה איש שלום ללא פרסום בפורום

• PHOSPHORUS ובלוטת התריס
    שירה
    28/07/2008

שלום, לאחרונה עשיתי בדיקות דם שהראו PHOSPHORUS 5.0. אני יודעת שזה ממש מעט מעל הנורמה ולכן זה חסר משמעות אבל שמתי לב שבכל בדיקות הדם שלי ב-5 שנים האחרונות, התוצאות לפוספורס היתה גבוהה מהנורמה בערכים פחות או יותר דומים לתוצאה האחרונה. לא הייתי עושה מזה עניין אך הבנתי שרמות הזרחן קשורות בבלוטת התריס. ואני יודעת שבלוטת התריס קשורה במצבים כגון עצירות ממנה אני סובלת מזה 5 שנים. האם יש קשר בין הדברים? כמו כן בבדיקות דם ה-URIC ACID שלי נמוך באופן קבוע אך גם הפעם לא חורג באופן משמעותי. אני גם סובלת מנשירת שיער מזה שלושה שבועות (ללא התקרחות). אני קצת מבולבלת. האם נשירת השיער קשורה בכך שהפסקתי גלולות מניעה לפני חודשיים? אני בטוח לא בהריון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    PHOSPHORUS ובלוטת התריס

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אגב TSH תקין בכל הבדיקות

שירה
    28/07/2008

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יעל

ד''ר רונית קלמנוביץ-דיקשטין
    28/07/2008

שלום,
    1. לא מצאתי קשר בין תיפקוד בלוטת התריס ורמות זרחן גבוהות.
    2. לנשירת שער סיבות רבות, כולל שינויים בהורמוני המין.
    האם את במצב תזונתי טוב?, האם אינך סובלת מאנמיה?
    מה תיפקוד בלוטת המגן שלך-TSH?
    במידה והתלונות ימשכו (עצירות, נשירת שער) אני ממליצה לך על בדיקה אצל רופא/ת המשפחה להערכת מצבך.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו