מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- TSH נמוך ו - FSH גבוהשרון01/08/2008
שלום, בחודשים האחרונים סבלתי מהזעת יתר עד כדי כך שפתאום בלי שום סיבה, הייתי רטובה לגמרי, החל לנשור לי שיער באופן נוראי, (היה נדמה לי שהתנפחתי מעט, למרות שאני רזה עדיין.)סבלתי גם ועדיין סובלת מדפיקות לב מהירות, והכי נורא : תחושה של איבוד חמצן ואי יכולת לנשום , אחרי כמה דקות מקסימום זה חולף אבל זה מפחיד מאד, וזה קורה לעיתים די קרובות. בהתחלה היו לי רק התקפים של הזעת יתר וחום נוראי ונשירת שיער, עכשיו זה גם שאר הסיפטומים שציינתי לעיל. היו לי כאבי בטן תחתונה חזקים, והופיעו גם מורסות באזור הנרתיק, דימומים מהרחם כחודשיים בהתחלה קלים ואחר כך חזקים . יש לציין שאני בשליחות בקנדה והערכים שם שונים , הלכתי לרופא נשים, ביצע לי TSH' ו FSH . אלו הם הערכים: TSH 0.19 - כשהנורמה 0.35- 5.,LH - 44 LH- 12 PROLACTIN - 7 יש לציין שלאמי יש בעיה עם הפרולקטין והיא מקבלת תרופות, הפסיק לה המחזור בגיל צעיר. בגילי בערך. גם בזמן לקיחת הבדיקת דם לFSH וה- TSH זה התבצע בזמן שהיה לי דימום. לא ברור לי עדיין עם כל התקופה שהיה לי דימום (חודשיים)זה היה ווסת, או רק לקראת סופו שהתגברו הדימומים (ואז ביצעתי את הבדיקה)היתה לזה השפעה על רמת ה-FSH או לא? בכל מקרה, הייתי רוצה לדעת האם פעילות יתר (עד כמה שאני יכולה להבין) שנמצא בבדיקות שלי נחשב למאד נמוך, קצת נמוך, לא נמוך. מה פשר כל התחושות האלו שאני חשה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קורין
ד''ר אודיל כהן-ועקנין01/08/2008שלום
לא ציינת את גליך וחבל
יש לך בעיה מורכבת ולא ניתן לפתור אותה במסגרת פורום.
בהקשר לTSH זה ערך נמוך אך זה לא מסביר את הסימפטומים שאת מתארת.
את צריכה לפנות לרופא אנדוקרינולוג לבדיקה וערכה.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)