שאלה נוספת בעקבות תוצאות המעבדה

מנהל הפורום

ד``ר מאיה איש שלום
ד"ר מאיה איש שלום
לקביעת תור אצל ד"ר מאיה איש שלום ללא פרסום בפורום

• שאלה נוספת בעקבות תוצאות המעבדה
    שרון
    01/08/2008

שכחתי גם לציין כי היו לי ויש לי עדיין (יותר מדיי) עצבנות , מתח וחרדה. זה מחמיר מיום ליום. לעיתים אני מרגישה שאני משתגעת . כל דבר קטן שאומרים לי זה יכול פשוט לקומם אותי, יכול לגרום לי לבכות. אני לא יודעת האם יש קשר בין הנתונים האלו לבעיה הורמונלית???. כפי שהסברתי לך קודם יש לי TSH נמוך, ו - FSH גבוה. סליחה עם השאלות הרבות , פשוט אני בשליחות בקנדה, לראות רופא כאן זה לא פשוט כי משך ההמתנה ..... כל כך ארוך לאין שיעור, אז לכן הייתי רוצה לדעת את דחיפות טיפול בבעיה שלי, כי אם זה דחוף , אולי אלך לרופא פרטי , או לבית החולים , שם מקבלים טיפול מיידי אם צריך ללא כל המתנה. כעת פשוט עליי להמתין לתור ל - 3.5 חודשים עד שאגיע לרופא. תודה רבה . ולכולם, תעריכו את מערכת הבריאות שיש בישראל!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קורין

ד''ר אודיל כהן-ועקנין
    01/08/2008

שוב שלום
    3חודשים לרופא מומחה זה באמת מוגזם ואין לזה ספק.
    רופא משפחה יכול לעזור גם לקבל תור מוקדם יותר ולבינתיים אפשר לבצע את הבדיקות שציינתי קודם
    תרגישי טוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו