בעיה מורכבת

מנהל הפורום

ד``ר מאיה איש שלום
ד"ר מאיה איש שלום
לקביעת תור אצל ד"ר מאיה איש שלום ללא פרסום בפורום

• בעיה מורכבת
    שרון
    02/08/2008

הייתי רוצה לדעת באיזה הקשר של הסיפטומים אותם תיארתי התכוונת כי הם מורכבים?? האם הזעת יתר ודפיקות לב מהירות , תחושת איבוד חמצן האם זה לא מעיד על בעיה בבלוטת התריס ?? או שמא הדימומים הארוכים מהרחם+מורסות בנרתיק יכול להצביע על מחלה מסויימת בנפרד מהבעיה של בלוטת התריס? אם כן, מה זה יכול להיות, ולאן עליי לפנות? חשבתי שכל מה שקרה לי זה בעקבות בעיה עם הבלוטה. ועדיין לא הבנתי האם ה FSH הגבוה כדאי להתייחס אליו או שערכו הגבוה נובע מהדימומים מהרחם?. מה משמעות של FSH גבוה. האם הזעת יתר ודפיקות לב מהירות נובע אולי מבעיה כלשהיא בלב?? אני בחורה בת 38, יש לי 3 ילדים. (זה לא אומר שלא ארצה אולי בעתיד עוד ילד)האם בעיה בFSH יכול למנוע ממני בעתיד להיכנס להריון.??. סליחה על כל השאלות. אבל אני צריכה לדעת היכן לרכז את הבדיקות שלי, ולא להתפזר להרבה רופאים שלא לצורך. כי אין לי ביטוח בריאות מהמדינה ועליי לשלם כסף רב כדי לראות רופא, (יהיה לי רק בעוד חודשיים), האם אני יכולה לחכות במצבי זה כחודשיים?? או שזה נשמע דחוף???. תודה רבה על כל העזרה שלכם בפורום.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיה מורכבת

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קורין

ד''ר אודיל כהן-ועקנין
    02/08/2008

שוב שלום
    יש לך לערכתי 2 בעיות נפרדות: בעיה גינקולוגית עם דימומים ואולי אבססים: זו הבעיה הדחופה שלך ואליך לפנות לרופא נשים בהקדם האפשרי לבדיקה פנימית וUS רחם.
    והבעיה הנוספת הינה של בלוטת תריס שלפי דעתי אינה דחופה כל כך.
    2 הבעיות האלו יכולות להסביר את הסימפטמים שלך של דפיקות לב וקוצר נשימה. אם יש חוסר דם כתוצאה מדימום ממושך אפשר להרגיש עייפות ודפיקות לב וגם קוצר נשמיה.
    בנוסף פעילות יתר של בלוטת תריס גם יכולה לגרום לדפיקות לב אך במקרה שלך הפעילות יתר של הבלוטה מתונה.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו