שאלה נוספת

מנהל הפורום

ד``ר מאיה איש שלום
ד"ר מאיה איש שלום
לקביעת תור אצל ד"ר מאיה איש שלום ללא פרסום בפורום

• שאלה נוספת
    שרון
    03/08/2008

הדימומים פסקו בנתיים, המורסות חלפו, אני הייתי אצל רופא הנשים , בוצע אולטראסאונד גניקולוגי שנמצא תקין, בדיקה גניקולוגית על ידי הרופא, שנמצא תקין מבחינתו. פניתי גם לרופא נשים נוסף לחוות דעת נוספת, גם הוא טען שהכל תקין. אני ממשיכה לסבול מכאבי בטן תחתונה לפעמים נוטה לעליון בצד שמאל לעיתים במרכז הבטן, הזעות יתר כאילו רק סיימתי להתקלח, אני יכולה להיות מחוץ לבית ופתאום , כאילו "התקלחתי", יש לי דפיקות לב מואצות עם חוסר חמצן. יש לי כאב חד בגרון בנוסף לכך (שהתחיל בשבועיים האחרונים), נשירת שיער מטורפת, כל הכיור מתמלא בשערות. לפעמים פתאום אני יכולה לחוש בקור עז, לא יכולה לסבול מזגן. וחייבת לשבת עם שמיכת פוך. פעם חם לי , פעם קר לי. (אבל כאני נתקפת בגלי חום והזעת יתר זה פשוט נורא). אני בת 38. הבנתי כי הבלוטה היא מתונה. יש לציין כי בהריון של הבן האמצעי שלי היה לי סכרת הריונית, שלא יכולה היתה להתאזן עם זריקות. ביצעו בי דיקור מי שפיר כל שבוע על מנת ליילד אותי , בסוף ילדתי בשבוע 38 במשקל תקין. תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה נוספת

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קורין

ד''ר רונית קלמנוביץ-דיקשטין
    03/08/2008

שלום, לצערנו איננו יכולות להוות תחליף לבדיקה של רופא המשפחה. ברור לך כי כל כך הרבה תלונות מחייבות בדיקה מקיפה כולל בדיקה גופנית ובדיקות מעבדה נוספות.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו