מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שאלה נוספתשרון03/08/2008
הדימומים פסקו בנתיים, המורסות חלפו, אני הייתי אצל רופא הנשים , בוצע אולטראסאונד גניקולוגי שנמצא תקין, בדיקה גניקולוגית על ידי הרופא, שנמצא תקין מבחינתו. פניתי גם לרופא נשים נוסף לחוות דעת נוספת, גם הוא טען שהכל תקין. אני ממשיכה לסבול מכאבי בטן תחתונה לפעמים נוטה לעליון בצד שמאל לעיתים במרכז הבטן, הזעות יתר כאילו רק סיימתי להתקלח, אני יכולה להיות מחוץ לבית ופתאום , כאילו "התקלחתי", יש לי דפיקות לב מואצות עם חוסר חמצן. יש לי כאב חד בגרון בנוסף לכך (שהתחיל בשבועיים האחרונים), נשירת שיער מטורפת, כל הכיור מתמלא בשערות. לפעמים פתאום אני יכולה לחוש בקור עז, לא יכולה לסבול מזגן. וחייבת לשבת עם שמיכת פוך. פעם חם לי , פעם קר לי. (אבל כאני נתקפת בגלי חום והזעת יתר זה פשוט נורא). אני בת 38. הבנתי כי הבלוטה היא מתונה. יש לציין כי בהריון של הבן האמצעי שלי היה לי סכרת הריונית, שלא יכולה היתה להתאזן עם זריקות. ביצעו בי דיקור מי שפיר כל שבוע על מנת ליילד אותי , בסוף ילדתי בשבוע 38 במשקל תקין. תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קורין
ד''ר רונית קלמנוביץ-דיקשטין03/08/2008שלום, לצערנו איננו יכולות להוות תחליף לבדיקה של רופא המשפחה. ברור לך כי כל כך הרבה תלונות מחייבות בדיקה מקיפה כולל בדיקה גופנית ובדיקות מעבדה נוספות.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)