מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בעיה לא מזוההמישהו07/08/2008
שלום אני בן 20 וב3 האחרונות חלה אצלי ירידה משמעותית בחשק והתפקוד המיני, כמעט לגמרי אבד לי החשק. שמתי לב גם שהשיער שלי נהיה דליל וגם ירידה במסת השריר. חיפשתי על הורמונים ברשת וראיתי שיש לי את כל הסימפטומים של ירידה בטסטוסטרון. פניתי לאורולוג וביצעתי בדיקת הורמונים והיא תקינה. עברתי בירור מקיף של נושא התפקוד המיני והכל תקין אצלי. רציתי לשאול האם יש אפשרות שהקולטנים של ההורמונים נפגעו? הירידה היא משמעותית מאוד ואין לי בעיות פסיכולוגיות. גם חיפשתי בפורומים וראיתי שיש הרבה צעירים עם אותה בעיה כמו שלי ולא מוצאים מה הסיבה. זה מאוד מתסכל הלך לי כל החשק המיני.. השיער והמסת שריר פחות מפריע לי. אגב אני בחור שמתאמן קבוע בחדר כושר וב3 שנים האחרונות ירדתי 18 ק"ג רק של שריר. האם יש באמת אפשרות כזו שהקולטנים של ההורמונים נפגעו? או מה זה יכול להיות? המון תודה מראש!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בן 20
ד''ר אודיל כהן-ועקנין07/08/2008הי
אם רמת TESTOSTERONEתקינה סביר להניח שהבעיה אינה הורמונלית.
יש הרבה סיבות לירידה תפקוד מיני למשל עישון שימוש בתרופות הפוגעות בתפקוד. כדאי לפנות לאנדוקרינולוג להשלים את הבירור כי דרוש בדיקת רופא ובדיקות דם נוספות לפי שיקול דעת של רופא.
אין דבר כזה פגיעה בקולטנים
תזכור שגם מצבי דחק גם יכולים להשפיע על תפקוד מיני.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעיה לא מזוהה
מישהו08/08/2008היי ותודה על התשובה אני לא מעשן ולא לוקח שום תרופות. אני כבר לא יודע מה לעשות.שאני בטוח שמצבי דחק לא יכולים לפגוע כל כך בתפקוד המיני וכל כך הרבה זמן, לפחות אצלי...עם זאת אין לי שום לחץ נפשי והכל טוב חוץ מהבעיות האלה שרשמתי. גם השיער שלי נהיה דליל מאוד ובמשפחה אצלנו יש שיער מלא יחסית וגם המסת שריר שלי ירדה... מה אני יכול לבדוק עוד חוץ מהבדיקות הרגילות שרופא משפחה נותן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבן 20 המשך
ד''ר אודיל כהן-ועקנין08/08/2008שוב שלום
כפי שאמרתי לך קודם תפנה אנדוקרינולוג, יש צורך כנראה בבדיקות הורמנוליות נוספות ובעיקר בבדיקת רופא!
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
מישהו08/08/2008ניסתי לפנות לאנדוקרינולוג אבל אמרו לי שחייב הפניה אז הלכתי לרופאת המשפחה והיא נתנה לי רשימה ארוכה של בדיקות לעשות לפני. האם יש עוד בדיקות שרק אנדוקרינולוג יכול לשלוח לעשות או שהיא כיסתה הכל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
מישהו08/08/2008כמו מה זה ניראה לך? לא מוכר לך שילוב של הבעיות האלה לשייך לאיזה מחסון במשהו בגוף או במחלה מסוימת? שחיפשתי באינטרנט וראיתי על טסטוסטרון הייתי בטוח ב100% שזה זה אבל מסתבר שלא... תני לי בבקשה הערכה שלך כמו מה זה ניראה... תודה רבה.......
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)