מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בעיה מתחילה להזדהות?מישהו11/08/2008
אהלן למנהלות הפורום! זה אני שוב הבחור בן ה20 עם הבעיות בתפקוד המיני, נשיער שיער, וירידת מסת שריר. עשיתי בדיקות דרך רופאת המשפחה אני יציג רק את אלה שחרגו מהנורמה: Creatinine (B) 1.2 כשהנורמה זה בין 0.67 ל1.17 Ca-Calcium (B) 10.8 נורמה בין 81 ל10.4 החריג ביותר היה: TSH 6.38 כשהנורמה זה בין 0.35 ל5.5 עכשיו מה שמוזר זה שבידיוק לפני 5 חודשים עברתי את הTSH והוא היה 3.05 זה הגיוני עליה כזאת בזמן כזה קצר? אגב לבדיקת הורמונים יצא לי הורמון אחד קצת מעל הנורמה Progesterone 4.2 כשהנורמה זה בין 0.89 ל3.88 בקיצור אני שופע הורמונים ובמקום שיעלה החשק המיני הוא יורד אצלי... אני יודה לכן מאוד אם תוכלו להגיד האם יש פה משהו חריג כל כך שבגללו חלו אצלי השינויים הקיצוניים האלה.... תודה מראש!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מישהו
ד''ר רונית קלמנוביץ-דיקשטין11/08/2008שלום
כפי שיעצנו לך בעבר, במקרה שלך- לא מספיקים המספרים, עלייך להבדק על ידי אנדוקרינולוג שיוכל לשאול שאלות ספציפיות, לבדוק אותך בדיקה פיזיקלית מלאה ולהתייחס למכלול בדיקות הדם.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)