בעיה מתחילה להזדהות?

מנהל הפורום

ד``ר מאיה איש שלום
ד"ר מאיה איש שלום
לקביעת תור אצל ד"ר מאיה איש שלום ללא פרסום בפורום

• בעיה מתחילה להזדהות?
    מישהו
    11/08/2008

אהלן למנהלות הפורום! זה אני שוב הבחור בן ה20 עם הבעיות בתפקוד המיני, נשיער שיער, וירידת מסת שריר. עשיתי בדיקות דרך רופאת המשפחה אני יציג רק את אלה שחרגו מהנורמה: Creatinine (B) 1.2 כשהנורמה זה בין 0.67 ל1.17 Ca-Calcium (B) 10.8 נורמה בין 81 ל10.4 החריג ביותר היה: TSH 6.38 כשהנורמה זה בין 0.35 ל5.5 עכשיו מה שמוזר זה שבידיוק לפני 5 חודשים עברתי את הTSH והוא היה 3.05 זה הגיוני עליה כזאת בזמן כזה קצר? אגב לבדיקת הורמונים יצא לי הורמון אחד קצת מעל הנורמה Progesterone 4.2 כשהנורמה זה בין 0.89 ל3.88 בקיצור אני שופע הורמונים ובמקום שיעלה החשק המיני הוא יורד אצלי... אני יודה לכן מאוד אם תוכלו להגיד האם יש פה משהו חריג כל כך שבגללו חלו אצלי השינויים הקיצוניים האלה.... תודה מראש!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיה מתחילה להזדהות?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מישהו

ד''ר רונית קלמנוביץ-דיקשטין
    11/08/2008

שלום
    כפי שיעצנו לך בעבר, במקרה שלך- לא מספיקים המספרים, עלייך להבדק על ידי אנדוקרינולוג שיוכל לשאול שאלות ספציפיות, לבדוק אותך בדיקה פיזיקלית מלאה ולהתייחס למכלול בדיקות הדם.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו