מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- רמת T3 ו-T4 לא תקינות + חוסר ברזלשרון12/08/2008
שלום, כבר דנו בבעייתי שאלך לרופא, ובכן נשלחתי לבדיקות מעבדה, שהראו כי ה- T3 וT4 קצת גבוה, אך הרופא הזעיק אותי בעיקר כי מצא שיש לי חוסר בברזל באופן קיצוני (אנמיה), שאל אם אני רועדת מקור לעיתים , או שאני מזיעה או שאני רועדת מקור וצריכה ללבוש ג'קט (עכשיו קיץ) כשאני מזיעה אני לעיתים גם חשה בדפיקות לב מהירות , לעיתים קוצר נשימה, ולאחרונה גם כאבים בגרון עד הלסת. לא כל הזמן. הוא ייחס את החוסר בברזל לבלוטת התריס. השאלה שלי האם יש באמת קשר בין אנמיה קיצונית לבית בלוטת התריס?? או שזה נשמע יותר בהקשר לדימומים הרבים שהיו לי שהוא טוען שגם כן ייתכן ונגרמו כתוצאה מבעיה בבלוטת התריס??, הוא שלח אותי גם לאולטרא סאונד של הבלוטה אבל עדיין אין תשובה. ושלח אותי גם לאנדוקרינולוג. היו לי גם מורסות בואגינה, האם לא יכול להיות יותר שזה בעיה עם מחלת מעיים דלקתית אולי? . הדימומים הרבים שהיו לי במשך חודשיים יכולים להתרחש בגלל בלוטת התריס שאינה תקינה??? . אני מצטערת על כל השאלות, אך מאחר ואני לא חשה בטוב, ואני נמצאת מעבר לים, לא מכירה את מערכת הבריאות שם , אין לי עם מי להתייעץ. תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קורין
ד''ר רונית קלמנוביץ-דיקשטין12/08/2008שלום,
לא נראה לי שיש קשר בין הבעיות הגניקולוגיות שלך ובעיית בלוטת המגן. האנמיה בהחלט יכולהלנבוע מהדימומים המסיבים שהיו לך.
למרות זאת -מומלץ בחום על בדיקה של גניקולוג.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהThyroid problem
Nili19/08/2008All this can relate to your Thyroid, your doctor sounds knowledgeable, write to me if you are in the US, Nili
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)