ציטומל ותופעות לוואי?

מנהל הפורום

ד``ר מאיה איש שלום
ד"ר מאיה איש שלום
לקביעת תור אצל ד"ר מאיה איש שלום ללא פרסום בפורום

• ציטומל ותופעות לוואי?
    שרית
    17/08/2008

המינון של הציטומל הוא 50 מק"ג ליום ואילו,כשנטלתי אלתרוקסין המינון היה 100 מק"ג ליום האבסורד שעם אלתרוקסין לא חשתי דפיקות לב מהירות ודווקא עם הציטומל שהוא מינון הרבה יותר נמוך אני חשה דפיקות לב מהירות... האנדו שמטפלת בי יצאה לחופשת קיץ,כך שאין לי כל כך עם מי להתייעץ, לפי תיכנון שאמרו לי נשאר לי עוד 8 ימים לקחת ציטומל ואח"כ להיות שבועיים ימים ללא שום כדור... האם להערכתך כדאי להפסיק כבר מעכשיו את ציטומל ולחיות 3 שבועות ללא שום כדור עד לטיפול ביוד רדיואקטיבי? וזאת על מנת למנוע דפיקות לב מהירות שמעולם לא היו לי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ציטומל ותופעות לוואי?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אורנית

ד''ר אודיל כהן-ועקנין
    18/08/2008

ציטומל יכול לגרום לדפיקות לב יותר מאשר האלטרוקסין כי זו תרופה שונה ה50 מק"ג ציטומל שווה בעוצה שלו ל100 מק"ג אלטרוקסין. לכן אין לשוות תורפות שונות.
    מקובל להפסיק את ציטומל שבועיים לפני טיפול ביוד.
    תפני לרופא משפחה אם יש ממש דפיקות לב ובעיה כל שהיא תפסיקי לפני כן. אך קודם להבדק
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו