מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מינון אלטרוקסין לאחר טיפול ביודמוניק24/08/2008
עברתי כריתת בלוטת התריס בשל פפילרי לפני 4 חודשים והתחלתי באלטרוקסין 100 מג. בשבוע הבא טיפול ביוד רדיואקטיבי ומזה 4 שבועות ללא אלטרוקסין ולא הוצע לי התחליף שקראתי עליו כאן ! האונקולוג אמר שיש להתחיל לקחת אחרי הטיפול 3 ימים במינון 50 אח"כ 3 ימים של 100 ואז לעבור ל 150 למשך כ- 6-8 שבועות עד שאגיע אליו. רופא אחר אמר שניתן להמשיך באותו מינון שהיה קודם כלומר 100. מה נכון? ושאלה נוספת: אצל מי צריך להיות המעקב אונקולוג או אנדוקרינולוג? אודה לתשובתכם המהירה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מוניק
ד''ר אודיל כהן-ועקנין24/08/2008שלום
מעקב לאחר כריתת בלוטת תריס בשל גידול ממאיר צריך להיות גם אצל אנדוקרינולוג וגם אצל אונקולוג. לאחר הפסקה ארוכה באלטרוקסין מקובל להחזיר בהדרגה את הטיפול ומה שאמר לך האונקולוג מאוד היגיוני. לא מומלץ לתת מינונים גבוהים לאחר הפסקת אלטרוקסין.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמינון לאחר טיפול ביוד
מוניק25/08/2008תודה על התשובה המהירה !! אך לא ברור לי האם לאחר 3 ימי ההסתגלות מחדש לאלטרוקסין לאחר הטיפול ביוד וההפסקה, אני צריכה להמשיך במינון של 100 או 150 מג עד לבדיקה שהיא אחרי כחודשיים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמוניק
ד''ר אודיל כהן-ועקנין25/08/2008אני ממליצה להשאר עם המינון של 100 אך להתיעץ עם האנדוקרינולוג שלך
זה תלוי איך היית מאוזנת לפני כן
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)