מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- כריתת בלוטת פאראתרואידנועה27/06/2007
עברתי כריתת בלוטת פרהתרואיד שמאלית תחתונה לפני שבוע באסף הרופא. מיד לאחר הניתוח חשתי כאבים עזים ביותר בצד שמאל,מהצוואר ועד אמצע הגב. הוסבר לי שזה בגלל התנוחה בזמן הניתוח,אבל אף אחד לא התלונן מעולם על כאבים כאלה. אני חיה כבר שבוע על משככי כאבים וכמעט אין הטבה. האם ההרדמה, התנוחה, או הקור בחדר הניתוח, או כולם יחד- גרמו איזה נזק בעצבים באיזור?? אודה על תשובתך, כי בבית החולים התייחסו מאוד בזלזול לטענותיי על הכאבים הבלתי נסבלים בכל אזור הצוואר והעורף.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כריתת בלוטת פאראתרואיד
פרופ' רפאל לובושיצקי28/06/2007הכאבים באזור הצואר ונעורף קרוב לודאי בשל הסיבות שמנית. בכל מקרה אינם מעידים על נזק קבוע ולכן אני מצפה שיעברו.
אגב,אין קשר לסוג הנתוח של פרתירואיד אלא לשכיבה ולתנוחה.
החלמה מלאה.
בברכה,
פרופ לובושיצקי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרהתירואיד
עירית09/10/2010שלום דר' יקר/ה
במיפוי TESTAMIBI
הודגם קליטה מוגברת של מיבי בגבול אחורי תחתון באונה השמאלית של בלוטת התריס
בסכום
הממצא שתואר חשוד לפרהתירואיד אדנומה משמאל תחתון
הבדיקה נעשתה ב 9/2007
בדיקות הPTH גבוהות מהנורמה 100-140
בדיקות TSH תקינות
טופלתי עד לפני חודש בתוספת ויטמין D
רמות קלציום בדם גבוהות 11.2 , 10.8 (לאחר הפסקת ויטמין D )
רמות סידן של ילדיי תקינות
לפני יומיים החלו כאבים מצד שמאל בעת בליעה, התעתשות התחושה גם בגב בחלק העליון
הרופאה המטפלת עדיין מתלבטת אם להכניס אותי לניתוח
היא עדיין לא יודעת על הכאבים.
האם יש קשר בין הדברים
תודה
ע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על שאתם מאםשרים לנו לצפות בחיי
עירית13/10/2010תודה על שאתם מאפשרים לנו לצפות בדורסי הלילה המקסימים
ליוסי לשם תודה על מפעל חיים אני זוכרת עדיין הרצאות שלך בחולון יום נפלא לכולם
עירית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)