טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום. אני סובלת מתת פעילות של בלות התריס ומטופלת מזה כשנתיים באלטרוקסין 50 מידי יום.
לפני כשנה ערכתי בדיקות דם ל- ANTI THYROID PEROXID תוצאה: 1123.0. THYROGLOBULIN Ab תוצאה: 729.0. מה זה אומר? האם יש קשר לתת פעילות של הבלוטה ? אני בת 31 ושוקלת 122 ק"ג. כרגע הבלוטה מאוזנת. האם אני יכולה לעשות דיאטה ולהוריד במשקל? תודה רבה. מאיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אין משמעות חולנית לנוגדנים שהזכרת, מעבר להיותם סמני מצב תת תריסיותך. יש להעריך את סיבת ההשמנה ע"י יעוץ מתאים, לתכנון הטיפול בהשמנה בעצמה, ובהיותה גורם סיכון לסוכרת ושאר מחולת הקשורות בה: יתר לחץ דם, טרשת עורקים, כבד שומני וכו'
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
טיפול רב תחומי בהשמנה
כירורגית בכירה, מומחית לטיפול תרופתי להרזיה וטיפול רב תחומי בהשמנה והמנהלת הרפואית של אסיא בריאטריק - מרכז לטיפול בהשמנת יתר, אסיא מדיקל, אסותא רמת החייל... קרא עוד
מומחית ברוזציאה
איבחון וטיפול קליני של העור.
בעלים של `המרכז לטיפול ברוזציאה` - קליניקה המתמחה בטיפול ברוזציאה ושגשוג טפיל הדמודקס עם אוריינטציה בטיפול בעור הרגיש. ... קרא עוד