אלתרוקסין

מנהל הפורום

ד``ר מאיה איש שלום
ד"ר מאיה איש שלום
לקביעת תור אצל ד"ר מאיה איש שלום ללא פרסום בפורום

• אלתרוקסין
    שרית
    13/09/2008

שלום בת 41 אני שנה אחרי כריתת בלוטת תריס בעקבות סרטן מסוג פפילרי הנני נוטלת 700 מק"גאלתרוקסין לשבוע. תוצאות בדיקת דם TSH 0.06 T3 5.2 T4 21.5 מדוע הגוף שלי זקוק למעט אלתרוקסין?מה הסיבה? בו בשעה שקראתי שרובם פה לוקחים כמויות הרבה מעבר ל 700 מק"ג לשבוע? תודה על תשובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אלתרוקסין

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רויטל

ד''ר אודיל כהן-ועקנין
    13/09/2008

המינון של אלטרוקסין מאוד אינדיבידואלי. חשוב להגיע לרמת TSH כמו שיש לך רגע ואם זה עם מעט אלטרוקסין עד רבה! העיקר התוצאה
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת

שרית
    15/09/2008

תוך כמה זמן מרגע לקיחת אלתרוקסין(הייתי חודש ללא ,בעקבות טיפול ביוד) אמור TSH לחזור להיות מדוכא תחת אלתרוקסין? כי אני מניחה שהוא עדיין דיי גבוהה.... חודש או יותר?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רויטל

ד''ר רונית קלמנוביץ-דיקשטין
    16/09/2008

שלום
    המצב מתייצב לרוב תוך 6 שבועות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו