מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מיפוי כל גופישרית16/09/2008
אתמול ביצעתי מיפוי כל גופי לאחר שבוע של בידוד וקבלת יוד במינון 175 מיליקירי. לצערי הרופא לא היה מוכן להגיד אף מילה על תוצאת הבדיקה. מה שאומר שעליי להשאר במתח... אבל,אחרי חצי שעה קרא לי ואמר שצריך לחזור בעוד יומיים על הבדיקה. לא אמר באיזה איזור של הגוף.רק טען בדיקה חוזרת כשניסיתי לדלות ולו שמץ של רמז,עלה בתהו...לא היה מוכן לדבר... 1 האם זה להערכתך זה דבר שיגרתי בד"כ לחזור אחרי יומיים על המיפוי? מה יכולות להיות הסיבות לחזרה על המיפוי? הייתכן כי מחלה התפשטה לכל הגוף?כבר לא יודעת מה לחשוב... 2 כעת אני במחזור,האם זה ייפגע בתוצאת הבדיקה?או שאין כל קשר? 3 איך יבצעו מיפוי חוזר?האם קרינה שקיבלתי לפני 10 ימים לא פגה כבר?כי כשמדדו אותי אתמול אמרו כי אפשר לחזור לעבודה וכי אין קרינה.האם מיפוי יכול לעבוד ללא קרינה? תודה על תשובות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רויטל
ד''ר רונית קלמנוביץ-דיקשטין16/09/2008שלום,
אני מקווה שאוכל להרגיע אותך,
פעמים רבות חוזרים על הבדיקה כדי למנוע טעות שהינה טכנית (במידה והיוד לא התפנה מאזורים בהם הוא מתרכז באופן רגיל)
המיפוי החוזר מכוון למיפוי שמתבצע אחרי 10 ימים מקבלת הטיפול. - רק אזור שקולט יוד עדיין יהיה עם שרידים של היוד הרדיואקטיבי.
בכל מקרה למידע ספציפי נסי כן לדבר עם הרופא המטפל או הרופא באיזוטופים.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)