מיפוי כל גופי

מנהל הפורום

ד``ר מאיה איש שלום
ד"ר מאיה איש שלום
לקביעת תור אצל ד"ר מאיה איש שלום ללא פרסום בפורום

• מיפוי כל גופי
    שרית
    16/09/2008

אתמול ביצעתי מיפוי כל גופי לאחר שבוע של בידוד וקבלת יוד במינון 175 מיליקירי. לצערי הרופא לא היה מוכן להגיד אף מילה על תוצאת הבדיקה. מה שאומר שעליי להשאר במתח... אבל,אחרי חצי שעה קרא לי ואמר שצריך לחזור בעוד יומיים על הבדיקה. לא אמר באיזה איזור של הגוף.רק טען בדיקה חוזרת כשניסיתי לדלות ולו שמץ של רמז,עלה בתהו...לא היה מוכן לדבר... 1 האם זה להערכתך זה דבר שיגרתי בד"כ לחזור אחרי יומיים על המיפוי? מה יכולות להיות הסיבות לחזרה על המיפוי? הייתכן כי מחלה התפשטה לכל הגוף?כבר לא יודעת מה לחשוב... 2 כעת אני במחזור,האם זה ייפגע בתוצאת הבדיקה?או שאין כל קשר? 3 איך יבצעו מיפוי חוזר?האם קרינה שקיבלתי לפני 10 ימים לא פגה כבר?כי כשמדדו אותי אתמול אמרו כי אפשר לחזור לעבודה וכי אין קרינה.האם מיפוי יכול לעבוד ללא קרינה? תודה על תשובות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מיפוי כל גופי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רויטל

ד''ר רונית קלמנוביץ-דיקשטין
    16/09/2008

שלום,
    אני מקווה שאוכל להרגיע אותך,
    פעמים רבות חוזרים על הבדיקה כדי למנוע טעות שהינה טכנית (במידה והיוד לא התפנה מאזורים בהם הוא מתרכז באופן רגיל)
    המיפוי החוזר מכוון למיפוי שמתבצע אחרי 10 ימים מקבלת הטיפול. - רק אזור שקולט יוד עדיין יהיה עם שרידים של היוד הרדיואקטיבי.
    בכל מקרה למידע ספציפי נסי כן לדבר עם הרופא המטפל או הרופא באיזוטופים.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו