בלוטת התריס - התייעצות

מנהל הפורום

ד``ר מאיה איש שלום
ד"ר מאיה איש שלום
לקביעת תור אצל ד"ר מאיה איש שלום ללא פרסום בפורום

• בלוטת התריס - התייעצות
    טלי
    17/09/2008

שלום, אני בת 33 ובמשך כמה שנים אני במעקב של בלוטת התריס, ללא טיפול תרופתי שכן אני בטווח הנורמלי. לפני 10 ימים עשיתי בדיקות דם חוזרות (את האחרונות עשיתי לפני שלושה חודשים) ואלה התוצאות שקיבלתי TSH - 0.07 Free Thyroxine (FT4) - 18.6 Triiodothyronine Free FT3-6.68 לפני שנתיים היו לי תוצאות דומות ובבדיקות דם חוזרות חזרתי לטווח הנורמלי אין לי תופעות כמו דפיקות לב, ירידה במשקל וכו'. כשפיניתי לרופאה המטפלת היא הכניסה אותי ללחץ שאני חייבת לעבור דחוף לטיפול תרופתי. האם כדאי להמתין ולעשות שוב בדיקות עוד חודש ולראות שאני חוזרת לטווח הנורמלי או באמת להתחיל בטיפול. מאותו יום שביקרתי אצל הרופאה (הלא נחמדה שלי) אני בלחץ! אשמח לחוות דעת נוספת תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בלוטת התריס - התייעצות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טלי

ד''ר רונית קלמנוביץ-דיקשטין
    18/09/2008

שלום
    קשה לענות על השאלה בלי כל הנתונים + היסטוריה. הייתי ממליצה לך לפנות לחוות דעת של אנדוקרינולוג.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו