מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- תת תפקוד של בלוטת התריסנורה04/07/2007
ד"ר שלום רב,
בת 29, מאז גיל 12 נוטלת אלטרוקסין 150 מ"ג במינונים המשתנים מידי פעם בפעם. בחצי שנה האחרונה לוקחת 5 פעמים בשבוע 100 ועוד פעמיים בשבוע 150 מ"ג. כעת נמצאת בשבוע 5+5 להריוני הראשון (שהגיע אחרי טיפולי הזרעה והורמונים). בבדיקת דם שעשיתי השבוע התקבלו התוצאות הבאות:
TSH-26.54( הנורמה היא בין 0.5 ל-5)
T4 - 11.2 (נמצא בטווח הנורמה)
לפני כחצי שנה הורדתי את המינון של האלטרוקסין, כעת מה עושים? אני מאוד חוששת לגורל ההריון והעובר, אנא הנחה אותי בנושא, עד אשר אקבע עם רופא משפחה/אנדוקרינולוג.
תודה מראש,
המשך יום נעים,
נורה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תת תפקוד של בלוטת התריס
פרופ' רפאל לובושיצקי05/07/2007תת פעילות של בלוטת התריס בהריון מחייבת טפול ומעקב כל כ-2 חדשים ודכוי של TSH על ידי מתן אלטרוקסין במנון שיכול להיות יותר גבוה מאשר לא בהריון. מטרת הטפול לאזן ולמנוע סבוכים מהעובר.
אני ממליץ שתפני לאנדוקרינולוג כדי שידריך אותך.
בברכה,
פרופ לובושיצקי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)